שי לחג משופרסל: תו הזהב - לא לקונים דרך האתר

הרשת החליטה שלא לכבד עוד את "תו הזהב" בקנייה באמצעות אתר "שופרסל ישיר". הסיבה: צרכנים רכשו דרך האתר וביקשו לשלם עם התווים, אך כאשר הגיע השליח עם המוצרים, לא היו בידיהם התווים

אורנה יפת פורסם: 18.02.08, 07:17

הנהלת שופרסל מפסיקה לכבד תווי קנייה שהיא עצמה מנפיקה לכל מי שקונה מוצרים דרך "שופרסל ישיר". כך נודע ל"כלכליסט". תווי הקנייה של תו הזהב יכובדו רק בקופות הרשת במעמד הקנייה בסניפים. בקנייה דרך שופרסל ישיר תפסיק הרשת לכבד את התווים מסוף אוקטובר 2008.

 

ההחלטה שלא לכבד עוד את התווים נובעת מבעיות טכניות בהן נתקלו עובדי הרשת. על פי שופרסל, צרכנים שהחזיקו בידם תווי שי וביקשו לממש אותם דרך שופרסל ישיר, לא החזיקו אותם בעת קבלת המשלוח, ושליחי הרשת נאלצו לחזור לבית הצרכנים יותר מפעם אחת כדי לקבל את התווים.

 

יחד עם זאת, ממשיכה הרשת לקדם את תו הזהב מבית שופרסל, באתר האינטרנט שלה, ולהמליץ עליו כמתנה לחג.

 

תו הזהב מכובד ברשת שופרסל שלי ב-100% ובשופרסל ביג ב-90%. ברשת שופרסל דיל לא מכבדים את התו כיוון שמחירי המוצרים בפורמט הדיסקאונט נמוכים מאשר המחירים בשני הפורמטים האחרים.

 

משופרסל נמסר בתגובה: "הרשת החליטה כי תווי השי החדשים שיונפקו לציבור הצרכנים יכובדו אך ורק בסניפי הרשת, וזאת כפועל יוצא מתקלות חוזרות ונשנות בקרב ציבור הצרכנים. תווי השי הישנים הנמצאים ברשות הצרכנים יכובדו במלואם. הנהלת הרשת מפנה משאבים רבים על מנת לספק לציבור לקוחותיה את השירות הטוב ביותר".