בבנק ישראל לא מעוניינים לחייב את הבנקים להודיע באופן יזום ללקוחות על יתרות זכות שנמצאות בחשבונות העו"ש. זאת, למרות שבדיון שהתקיים בנושא בוועדת הכלכלה של הכנסת בחודש יולי 2007, טען נציג בנק ישראל, עו"ד אמיר בכר, כי הם לא ישללו צעד שכזה לפני שיבחן על ידם.
בפיקוח על הבנקים ניהלו מאז אוגוסט 2007 מגעים בנושא עם איגוד הבנקים. בסיומם הוחלט בבנק ישראל שלא לתמוך בהצעה המקורית, אותה העלה יו"ר ועדת הכלכלה, גלעד ארדן (ליכוד), אלא להציג הצעה הפוכה. על פי העמדה העדכנית של בנק ישראל, רק במקרה שהלקוחות יצרו קשר יזום עם הבנקים, יחויבו פקידי הבנק להודיע ללקוחות על יתרת הזכות ולהציג בפניהם את האפשרויות להפקידה בפיקדון יומי.
על פי ההצעה החדשה, הבנקים יחויבו להודיע ללקוח על יתרת הזכות ועל האפשרויות העומדות בפניו לקבל ריבית בכל פעם שהלקוח יפנה לבנק, ללא תלות באיזו דרך בחר לפנות. כך, לקוחות שיתקשרו או יגיעו אל הבנק בנושאים שונים, יקבלו הודעה יזומה מהפקיד על היתרה. גם בעת משיכת כסף ממכונות הכספומט תופיע על הצג הודעה מיוחדת על יתרת הזכות.
הנימוק להיפוך בעמדתו של בנק ישראל הוא שחיוב הבנקים ליצור קשר יזום עם הלקוחות כרוכה בקשיים תפעוליים ואף עלולה לפגוע בחובת הסודיות הבנקאית שיש לבנקים כלפי לקוחותיהם. עו"ד בכר אמר ל"כלכליסט" כי למשל במקרה של בני זוג שנמצאים בהליכי גירושין, מתן אינפורמציה לאחד מהם על היתרה בחשבון העו"ש עשויה לגרום נזק הן ללקוחות והן לבנקים עצמם.
תחילתו של הסיפור בשתי הצעות חוק של ח"כים אמנון כהן (ש"ס) ואורית נוקד (עבודה), שמטרתן לחייב את הבנקים להעניק ריבית על יתרת זכות בחשבונות העו"ש. הצעות החוק אושרו בקריאה טרומית ובדיונים בועדת הכלכלה של הכנסת בחודשים יולי-אוגוסט 2007 התנגדו הבנקים נחרצות להצעות החוק. גם בפיקוח על הבנקים בבנק ישראל לא אהבו את הרעיון. מרכז המחקר והמידע של הכנסת אף הציג נייר עמדה לפיו אין חקיקה מקבילה כזו במדינות אחרות בעולם. לאחר שהנושא לא התקדם, הוצעה על ידי יו"ר הועדה הפשרה לפיה הבנקים יחויבו להודיע ללקוחות באופן יזום על יתרות הזכות, וכעת נראה שגם שגם מהצעה זו לא נותר דבר.
עו"ד אמיר בכר מבנק ישראל אמר בתגובה לדברים כי "בנק ישראל מתנגד לכך שתהיה חובה על ליצור קשר יזום עם לקוחות שיש להם יתרת זכות בחשבון, בין היתר משום שיש בכך בעיה קשה של פגיעה בפרטיות."
בתגובת לשאלת ה"כלכליסט" האם בנק ישראל הגיע לעמדה זו לאחר מגעים עם איגוד הבנקים, ענה בכר כי "לשמחתנו הבנקים מסכימים להצעה הזו, שמהווה פתרון זמין עבור הלקוחות."
ח"כ אורית נוקד מסרה בתגובה לעמדת הפיקוח על הבנקים כי: "ההצעה של בנק ישראל כה מביכה שהיה עדיף לולא היתה מוצעת. כל עוד הבנקים מתנהגים כקרטל מי שסופג את הנזקים הם הצרכנים."