בלי קשר לעובדה שברצלונה עדיין במירוץ לזכייה בליגת האלופות ובמידה מסויימת גם בליגה, הבלאוגראנאס ממשיכים לחשוב על העונה הבאה, עוד לפני שהנוכחית הסתיימה.
לצד הדיבורים על עזיבתו הצפויה של רונאלדיניו, גם די ברור כי המגן האיטלקי ג'אנלוקה זמברוטה יעזוב את בירת קטאלוניה ויחזור למולדתו, כנראה למילאן. מי אמור להיות היורש? בארסה מאוד רוצה את דני אלבס, הברזילאי הנהדר של סביליה.

דני אלבס חוגג במדי סביליה. הוא לא ישתחרר מהם כל כך בקלות (AFP)
אלא מה? בדיוק כמו בקיץ האחרון, אז המגן היה על סף מעבר לצ'לסי שחיזרה אחריו, גם הפעם מסתמן כי קבוצתו של אלבס תעשה לו לא מעט בעיות לפני שתסכים לשחררו.
"25 מיליון יורו? הצחקתם אותי. תמורת הסכום הזה אשלח לברצלונה את הנעליים של אלבס, כדי שמגן מקבוצת הבת שלהם ילבש אותן", הגיב חוסה מריה דל נידו, נשיא סביליה, לשמועות על הסכום שתציע בארסה תמורת היהלום שלו.
אלבס, שנפגע מאוד מהעובדה שלא שוחרר לצ'לסי בקיץ האחרון, מפנטז על הקפיצה הגדולה בקריירה שלו בפגרה הקרובה, אבל מסתבר שלנשיא שלו שוב יש תכניות אחרות: "דני מגן מצוין, הכי טוב בעולם כנראה, ואין סיבה שנשחרר אותו במתנה לקבוצות אחרות. מבחינתי שיישאר אצלנו עד לסיום חוזהו", נתן דל נידו את יריית הפתיחה של אחד המלפפונים שצפויים לככב בקיץ הקרוב באירופה.

העיתונים האיטלקים מדווחים היום (ה') כי חברת 'נייק', אחת הספונסריות הגדולות של 'רוני', לוחצת עליו ועל אחיו וסוכנו, רוברטו דה אסיס, לחתום דווקא בצד השני של מילאנו, אצל אינטר, מאחר והיא המאמצת שלה ומעבר של הברזילאי ל'רוסונרי' יפגע במכירות של החברה.