פאר שוב הפסידה לצ'כית, הודחה ברבע הגמר בפראג

אחרי סוף השבוע השחור בפדרציה, שחר הפסידה ליריבה מצ'כיה גם בסבב, הפעם 7:6, 6:2 לקלרה זקופאלובה, המדורגת 53 בעולם

מיקי שגיא פורסם: 02.05.08, 17:43

שחר פאר לא מצליחה להתגבר על הנאחס הצ'כי. בסופו של שבוע שהחל עם שלושה הפסדים ליריבות צ'כיות במפגש גביע הפדרציה בין ישראל לצ'כיה ברמת השרון, הישראלית הפסידה היום (ו') שוב ליריבה מאותה מדינה והודחה ברבע גמר טורניר פראג (פרסים בסך 145 אלף דולר).

 

יממה אחרי שחגגה יום הולדת 21, פאר, המדורגת 18 בעולם, הפסידה 7:6 (5), 6:2 לקלרה זקופאלובה, המדורגת 53 בעולם, וסיימה את דרכה בטורניר בו זכתה ב-2006, התואר השלישי והאחרון שלה עד כה בבוגרות.

שחר פאר, היום בפראג. הפסד רביעי ברצף ליריבה צ'כית (צילום: רויטרס)

 

אחרי שהצ'כית מספר 3 בדירוג העולמי פתחה טוב יותר ועלתה ל-1:3, פאר החזירה את השבירה, בפתיחה של רצף בו שתי השחקניות שברו את ההגשה אחת לשניה.

 

המערכה הלכה לשובר שיוויון, בו המקומית ניצחה 5:7 ולקחה את הראשונה. בשניה, אחרי שיוויון 2:2 בפתיחה, הצ'כית העלתה רמה, לקחה את המשחקונים הצמודים ושברה פעמיים את פאר בדרך ל-2:6.

סבתא יוליאנה ואמא עליזה ראו את ההפסד של הבת שחר (צילום: רויטרס)

 

פאר, שתשחק בשבוע הקרוב בטורניר החימר הגדול בברלין, סיימה את השתתפותה בפראג עם 30 נקודות דירוגו פרס כספי של 3,580 דולר.