צ'יצ'י קראוס יחליף את סאביץ' בברצלונה

רכז העבר התמנה לג'נרל מנג'ר במועדון הקטאלוני והתפטר מתפקידו כעוזר מאמן נבחרת ספרד. המועמדים לאימון הקבוצה: בלאט, פשיץ' וסקאריולו

סוכנויות הידיעות פורסם: 14.05.08, 17:05

המהפכה בברצלונה נמשכת. אחרי פיטוריו של המאמן דושקו איוואנוביץ' באמצע העונה והחמצת ההזדמנות להחתים את אטורה מסינה לעונה הבאה - מינתה היום (ד') הקבוצה הקטאלונית את רכז העבר צ'יצ'י קראוס לג'נרל מנג'ר.

 

קראוס, ששימש עד עתה כעוזר מאמן נבחרת ספרד, יעזוב את תפקידו ולא יטוס לאולימפיאדת בייג'ינג. הוא יחליף בבארסה את זוראן סאביץ', שמסיים את דרכו

במועדון אחרי שנתיים לא מוצלחות בעליל.

 

בסוף השבוע תפתח בארסה את הופעותיה ברבע גמר הפלייאוף הספרדי, כשתארח את בילבאו. ההודעה הרשמית על מינויו של קראוס תצא רק לאחר שהקבוצה תסיים את העונה.

 

המשימה הראשונה שתוטל עליו תהיה למצוא מאמן חדש, במקומו של חביאר פסקואל. שמותיהם של דייויד בלאט, סווטיסלאב פשיץ' וסרג'יו סקאריולו הוזכרו כמועמדים לתפקיד.