המופע של איאן בראון, שעתיד להתקיים במוצ"ש הקרוב (31.5), יעבור דירה ובמקום גני התערוכה בתל-אביב, הוא יתקיים בהאנגר 11 שבנמל תל-אביב. מהפקת המופע נמסר כי "מסיבות טכניות הוחלט להעביר את המופע".
ל-ynet נודע כי למרות שמכירת הכרטיסים אינה ממש דלה ועומדת כעת על כ-2,000, היא עדיין אינה עומדת בציפיות ואינה מספקת עבור הדשא של גני התערוכה. במקום לצמצם עלויות בגני התערוכה, החליטה ההפקה להעביר את המופע להאנגר 11, שיכול להכיל עד כ-3,500 צופים.
בראיון מיוחד ל-ynet שנערך באחרונה, סיפר בראון על הגעתו הקרובה: "אני מאוד מחכה להגיע כבר לישראל. אני גם ממש רוצה להגיע לירושלים, אם יהיה לי זמן. שמעתי שיש שם הרבה פינות שקטות והרבה טבע ואני מאוד אוהב את זה. גם שמעתי שיש הרבה שמש, וזה אחד הדברים הטובים ביותר שיכולים להיות לאדם כמוני, שמגיע ממדינה שכל הזמן יורד בה גשם. השמש זאת ההשראה הכי טובה שלי".