אבל תקוות לחוד ומציאות לחוד והערב (ה') נותר טורניר היחידים ללא ישראלים, אחרי שהשניים האחרונים – הראל לוי ואמיר וינטרוב, הודחו וסיימו את דרכם.
לוי, שדורג 1 בטורניר ו-156 בעולם, נכנע 6:4, 6:2 לטורקי מרסל אילהאן ונאלץ להיפרד מהטורניר שני משחקים לפני הגמר.
מיד אחרי לוי עלה למגרש ברמת השרון אמיר וינטרוב. הישראלי בן ה-21, שהפך השבוע למחבט מספר 3 שלנו (346 בעולם) בעקבות הידרדרותו של נועם אוקון, הודח גם הוא עם הפסד 6:3, 6:4 לאוסטרלי קולין אלבטיט (247).
בטורניר הזוגות, הפייבוריטים לזכייה – אנדי רם ויוני ארליך, עבדו קשה אך העפילו בסופו של דבר לגמר לאחר 6:7, 4:6 בדרבי הישראלי מול הראל לוי ונועם אוקון.
חדשות רעות הגיעו גם מכיוונה של ציפי אובזילר. הטניסאית מספר 2 של ישראל, שהודחה אתמול בשמינית גמר טורניר היחידות בבודפשט (פרסים בסך 175 אלף דולר), סיימה היום את דרכה גם בזוגות, לאחר שיחד עם הרומנייה זטמארי נכנעו 6:4 כפול לקלפאץ' מסלובניה וסטיוארט מאוסטרליה.