נתונים אלה עומדים בסתירה לנתונים אותם הציגה המשטרה לפני שבוע בוועדת הכלכלה, מהם עלה כי מאז הוסרו השלטים חלה ירידה של עשרות אחוזים במספר התאונות בנתיבי איילון. במשטרה מסבירים את הטעות בלוח הזמנים הקצר שעמד לרשותם לפני הישיבה בשבוע שעבר.
במכתב שנשלח לח"כ ארדן, מתנצל מהנדס התנועה הארצי באגף התנועה, רפ"ק ערן סדן, על הטעות בנתונים. "הלקח נלמד", כותב סדן. "יש להימנע ממסירת נתונים כאשר הזמן אינו מאפשר לבדוק את מהימנותם המלאה". לפי הנתונים המתוקנים, בינואר-מאי 2008 אירעו בנתיבי איילון 22 תאונות, וזאת לעומת 23 תאונות בתקופה המקבילה אשתקד. במספר הנפגעים חלה דווקא עלייה: מ-39 בשנה שעברה, ל-44 השנה.
בעוד כשבועיים תתכנס ועדת הכלכלה לדיון נוסף בהצעת החוק של ח"כ יורם מרציאנו, לפיה תותר הצבת שלטי חוצות בנתיבי איילון. לאור הנתונים החדשים, יתכן כי יצליח מרציאנו לגייס רוב שיתמוך בהצעתו - וזאת למרות שהרשות הלאומית לבטיחות בדרכים מתנגדת להחזרת השילוט. ברשות טוענים כי לפני שתותר החזרת השלטים, יש לערוך מחקר מדעי שייבחן את השפעתם הבטיחותית על הנהגים.