מנכ"ל רשת ACE אוטודיפו, קובי מויסה, הסביר בשיחה עם ynet את הבחירה החוזרת בבוהדנה. "בדקנו בזמנו מה הקהל חושב על מירי, וגילינו שהיא נתפסת כחמה, עממית, אסתטית וביתית", אמר מויסה. "היא גם אמא היום, ועל כן מדברת יותר למשפחה. כמו כן מצאנו שרמת האהדה שלה בקרב נשים גבוהה יותר".
על מוצרי הרשת הוסיף מויסה כי "יש קו חדש של מוצרים לקראת חגי תשרי, וקולקציה חדשה בכל המחלקות".
הקמפיין יכלול ארבעה סרטוני פרסומת, מודעות בעיתונות, אינטרנט, הפצת קטלוג חג במיליון עותקים, אינסרט חגיגי המצורף לעיתונות יומית, דיוור לחברי המועדון ופרסום בנקודת המכירה.
המשנה למנכ"ל ACE אוטודיפו , עופר דאובר אמר כי "סרטוני הפרסומת וקטלוג החג מחזקים את מיצוב ACE כרשת מובילה בהיצע רחב ובפתרונות כוללים לשדרוג ועיצוב הבית והגינה".
ACE הינה רשת קמעונאית הפועלת בישראל החל ב-1993 ולה 59 סניפים ברחבי הארץ, מתוכם 34 סניפי אייס, 15 סניפי אוטודיפו, 9 סניפי נרות בשיינקין וסניף אחד של היפר רוזנפלד.