הנסיעה חזרה הביתה מהבילוי הפכה לסיוט: נהג מונית מקריית-אתא הואשם היום (א') באונס נערה בת 15 אותה הסיע במוניתו באזור חיפה. לאחר מכן הוא איים עליה שאם תספר על המקרה - הוא ירצח אותה.
המקרה התרחש במוצאי שבת לפני שבועיים, מעט לאחר חצות. הנערה, שבילתה עם חברהּ באזור חיפה, עלתה על מונית בחזרה לביתה. החבר סיכם עם נהג המונית, יוסף לוי בן 42, על סכום הנסיעה ואף שילם לו.
מכתב האישום, אותו הגישה עו"ד רלי גוטמן מפרקליטות מחוז חיפה לבית משפט המחוזי בעיר, עולה כי במהלך הנסיעה הנהג שאל את הנערה שאלות בעלות אופי מיני, ועל מעשיה עם החבר. בכתב האישום נכתב כי הוא פירט בפניה תנוחות של סקס, ושאל אותה אם היא רוצה לנסות זאת עמו. הנערה ההמומה אמרה לנהג שיפסיק לדבר איתה על הנושא, כיוון שהיא לא רוצה לדבר על כך ואין זה ענינו, אך הנאשם משך את הגופיה של המתלוננת כלפי מטה.
מכתב האישום עולה עוד, כי הנערה הדפה את ידו של נהג המונית שהמשיך באותו זמן להציע לה הצעות בעלות אופי מיני, דרשה ממנו לעצור את המונית בצד הדרך, כדי שתוכל לרדת מהרכב, "אך הנאשם הרגיע את הנערה, אמר שייקח אותה לביתה ולא ימשיך לדבר על נושאים מיניים".
אלא שכאשר הגיעו לשכונה בה מתגוררת הנערה, נכנס נהג המונית לחנייה של אחד השכנים, נעל את הנעילה המרכזית של הרכב ותקף את הנערה.
הוא אנס אותה וביצע בה מעשים מגונים. הנערה צעקה, ואף נשכה את ידו של הנהג, ואז הוא עזב אותה וביצע בפניה מעשה מגונה בעצמו.
רק לאחר שבא על סיפוקו, "פתח את הנעילה המרכזית והמתלוננת ברחה מהמונית, לא לפני שהנאשם איים עליה לבל תספר על מעשיו לאיש ולא - הוא יודע איפה היא גרה והוא ירצח אותה".
הנהג מואשם באונס בנסיבות מחמירות, מעשים מגונים, הטרדה מינית, איומים וכן מעשה מגונה בפני קטין. במקביל להגשת כתב האישום, מבקשת הפרקליטות מבית המשפט להאריך את מעצרו של נהג המונית עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.