במכבי תל אביב היו מאושרים לאחר הניצחון 0:1 על הכוח עמידר רמת גן בווינטר, שקטע את רצף שבעת המשחקים ללא ניצחון. "הניצחון היום הוא סימן חיובי, אולם מוקדם מדי לשמוח", אמר הבעלים אלכס שניידר. "על הקבוצה לשחק אגרסיבי ועם מוטיבציה, במשך כל 90 הדקות. אני בטוח שאם כך יהיה גם במשחקים הבאים התוצאות יהיו בהתאם".
אבי נמני שהשיג ניצחון שני בסך הכל כמאמן, אמר בסיום: "השגנו ניצחון במגרש קשה, על משטח לא טוב ועל קבוצה מאוד חזקה פיזית, מאורגנת ומסודרת שניצחה שבוע שעבר בסכנין".
על תכניות העתיד של הצהובים אמר המנג'ר: "במהלך השבוע נתחזק. יצטרפו אלינו שני שחקנים חדשים לפחות, אולי אפילו יותר ואני מקווה שהם ישדרגו אותנו ובנוסף לכך גם יחזרו כל הפצועים, שמונה שחקנים פצועים, שביחד איתם נוכל לחזור לעניינים כמה שיותר מהר. העבודה של השחקנים היום היתה יוצאת מן הכלל, ההשקעה היתה מעל ומעבר, כך שמזה אני מאוד מרוצה. צריך לחשוב קדימה, אנחנו מרוצים ושמחים מכל ניצחון, אבל ההישג היום הוא היסטוריה מבחינתי".
בהקשר המקצועי, אתמול נחת בארץ הקשר הניגרי סמסון גודווין (בן 25), שיגיע למבחנים ואם ירשים הוא עשוי להחליף את דולי ג'ונסון המאכזב. כמו כן, יתחיל להיבחן היום בקבוצה החלוץ מבוליביה, חואן אדוארדו פיירו ריברה.
_wa.jpg)
דודו דהאן סיכם: "מכבי לא היו טובים מאיתנו. היה משחק שקול. היום זה מהימים האלה, שלא שהצלחנו להסתדר עם החלטות השופטים. אין לנו מה לעשות חוץ מלעבוד קשה ולחכות לימים טובים יותר. אנחנו לא משחקים טוב בבית ולא עושים את התוצאות שציפינו להן. כדאי לזכור שהליגה עוד ארוכה. אנחנו רחוקים מלהיות הקבוצה החלשה בליגה. עם השילוב של השחקן הזר ועם מהלכים פרסונליים נדע לקחת נקודות גם בבית".
"היה משחק שקול עם יתרון קל שלנו. שוב ראינו החלטות שיפוט נגדנו. בדר"כ אנחנו מסתדרים עם זה, אבל היום לא היה אחד מהמקרים האלו. לא נותר אלא להמשיך להאמין בדרך שלנו".