בסביבות 9:00 התעורר זאב יורקביץ בן ה-56 מעוצמת המכה, שפערה בקיר חור בגודל של כ-50 ס"מ. מתברר, כי נהג כבן 60 סטה מהכביש ונכנס היישר בקיר החיצוני של הבניין. "אשתי ואני ישנו במיטה ופתאום שמענו חבטה חזקה והמיטה זזה", סיפר ל-ynet.

המכונית שפגעה בקיר (צילום: יורקביץ זאב)
לדברי יורקביץ, בקיר נפער חור, המיטה זזה למרחק של כ-20 ס"מ והפילה את המדף מהקיר. "לא הבנתי מה קורה, פתאום שמעתי אנשים שואלים 'איפה הנהג? מה קרה לנהג?' השכנים כבר התקשרו למשטרה עד שיצאתי מהבית", סיפר.
יורקביץ ורעייתו ריקי יצאו לרחוב ולא האמינו למראה עיניהם: "ראינו את המכונית עומדת בתוך החצר כשהפינה שלה דפקה את הקיר החיצוני ועשתה חור".
לדברי יורקביץ, נהג הרכב, שנפגע קלות, היה מבולבל. "לא דיברנו הרבה, החלפנו פרטים והוא הלך הביתה להתנקות, הוא נפגע בשיניים, כרית האוויר ברכב שלו התנפחה".
בעוד מזג האוויר הופך ליותר חורפי וסוער, בני הזוג יורקביץ נותרו עם חור בקיר, חשופים לפגעי הטבע. לדברי ריקי, "קמתי בבהלה שאני לא יכולה לתאר. עד עכשיו אני בטראומה, קצת מבולבלת. אין לי מושג איפה נישן הלילה".
המידע הראשוני הגיע באמצעות המייל האדום.