בלילי לא זומן למשחק ההכנה האחרון של הנבחרת מול הונגריה בתחילת החודש, דבר שעורר גל של ביקורת כנגד מאמני הנבחרת בטענה כי אי זימונו
נובע משיקולים לא מקצועיים. כזכור, בלילי הסתכסך בעבר עם סיני, אולם יכולתו המצוינת לא הותירה לשניים ברירה והוא נמצא חזק בתוכניות לקראת צמד המשחקים מול יוון (28 במרץ ברמת גן וב-1 באפריל בכרתים).
"אני שמח מאוד לשמוע על כך למרות שלי לא הודיעו עדיין כלום, אני מקווה להמשיך ולהוכיח את עצמי", אמר בלילי עצמו. "השאיפה שלי כל הזמן היתה לחזור לנבחרת ואשמח לתרום אם אזומן שוב".
בנוסף למעקב אחרי בלילי, צפוים השניים לעקוב אחר עוד ליגיונרים ככל שיתיר להם הזמן. בין היתר מתכוונים קשטן וסיני להגיע גם להולנד ואנגליה. לא נראה כי צפוים להיות זימונים נוספים פרט לבלילי. בנבחרת קיימת שביעות רצון גדולה במיוחד מיכולתו של יוסי בניון, שכבש אמש את שער הניצחון של ליברפול מול ריאל מדריד 0:1 בסנטיאגו ברנאבאו לקראת סיום המשחק.