מגה בול מקפיאה מחירים ל-3,000 מוצרים

רשת השיווק החדשה תודיע כי היא מתחייבת שלא לשנות את מחירי המוצרים עד תום 2009. מדובר בחומרי ניקוי; טיפוח; מוצרי צריכה; שימורים; משקאות; מוצרי תינוקות; בשר ומוצרים בקירור

נווית זומר פורסם: 26.02.09, 14:30

מסממני המשבר הכלכלי: בראשונה, רשת שיווק מתחייבת להקפאת מחירים עד סוף השנה .

 

רשת מגה בול - שהושקה בדצמבר אשתקד כרשת המוזלת של הריבוע הכחול שבשליטת דודי ויסמן - הכריזה על הוזלתם של כ-3,000 מוצרים והקפאת מחירם עד לסוף 2009.

 

המוצרים מכל הקטגוריות: חומרי ניקוי; טיפוח; מוצרי צריכה; שימורים; משקאות; מוצרי תינוקות; בשר ומוצרים בקירור.

 

הרשת הושקה ביוזמת המנכ"ל זאב וורמברנד ולוותה במהלך פרסומי רחב היקף שהושקעו בו 30 מיליון שקל. המהלך הפרסומי הושק תחת הסלוגן "פשוט לקנות בזול".

 

המשבר הכלכלי תרם למלחמת מחירים חריפה בין רשתות השיווק. לאור העובדה כי מחירו של סל קניות ממוצע ירד כעת, הצרכנים הפכו שוב כמו בעתות משבר למוטי מחיר, ונדרשים צעדים אגרסיביים יותר למשיכתם לחנויות.

 

השקת מגה בול, המתחרה בשופרסל דיל, החריפה עוד יותר את התחרות בין הרשתות. את רשימת 3,000 המוצרים תפרסם הרשת באתר האינטרנט שלה, תוך התחייבות מלאה להקפיא את המחיר עד סוף השנה, ולדאוג למלאי רציף.