ציפינו לרן דנקר, ציפינו לעידן אננס, ציפינו לאסי כהן, אבל אתן החלטתן שאף אחד מהחתיכים האלה בעלי הקבלות לא עושה לכן את זה.

קבלו את המנצח. נועם טור (צילום: אייל נבו)
קבלו במחיאות כפיים וקריאות גררררררר את רשימת ה-20 שהגיעו לגמר:
1. נועם טור
2. בראד פיט
3. ג'וני דפ
4. ג'וש הולוואי ("אבודים")
5. ג'ורג' קלוני
6. רן דנקר (!)
7. עידן חביב
8. אסי כהן
9. פטריק דמפסי
10. דיוויד בקהאם
11. מתיו מקונוהי
12. אנחל בונני
13. צבר גדיש
14. ברק אובמה
15. אשטון קוצ'ר
16. אסי עזר
17. אייל גולן
18. אדריאן גרנייה
19. עידו רוזנבלום
20. עפר שכטר
כל הפרטים, המספרים והעובדות מאחורי הרשימה הכי מסוקסת בעולם:
ספרנו כמעט 100,000 הצבעות. נועם טור קיבל פי שניים קולות מבראד פיט. ג'וש הולוואי (הלא הוא סוייר מ"אבודים") קיבל פי שניים קולות מקלוני שנמצא מקום מתחתיו, רן דנקר כלל לא הגיע לחמישייה הפותחת (וכל הסיבות לכך בגיליון GOSSIP החדש), עפר שכטר שהגיע למקום 20 קיבל בערך חצי מהקולות שקיבל עידו רוזנבלום שנמצא מקום אחד מעליו. חוץ מזה יש לנו רופא אחד, כדורגלן אחד, מגדל אננסים, הומו, נשיא ארצות הברית אחד שהוא גם השחור היחיד ברשימה, שחקנים ודוגמנים.
כוכב ריאליטי בשם נועם, שעד לפני שנתיים לא ידענו מיהו ועכשיו אנחנו מכירות את הסיקס פאק שלו על בסיס שם פרטי, ניצח כוכבי קולנוע ענקיים כמו פיט וקלוני. אכן, הזמנים משתנים.
חוץ מנועם, כל הגברים בחמישייה הפותחת חצו את גיל 40. נראה שהקוראות שלנו מושפעות ממירי בוהדנה, אפרת בוימולד ולילי אלן, ומעדיפות גברים מבוגרים ובעלי אמצעים. סחתיין על התובנות.

יודה לוי לא הגיע לגמר. טוב, זאת לא הפתעה כזאת גדולה. בשנה שעברה ובזאת שלפניה הוא אפילו לא נכנס לחמישייה הפותחת. מישהו צריך לעשות חשבון נפש. מי אמר נינט?
בסופו של יום את אוהבת אותם ישראלים. מתוך רשימת ה־20 שהעפילו לגמר, 11 הם משלנו ורק תשעה כוכבים זרים. כנראה שאת פשוט מעדיפה אותם עם עבר קרבי.
1. נועם טור
2. רן דנקר
3. ונטוורת' מילר
4. ג'וש הולאווי
5. ג'וני דפ