יו"ר ועד העובדים במפעלי ים-המלח, ארמונד לנקרי, נדקר בצהריים (יום ג') במשרדי המפעלים על-ידי אחד העובדים. התקרית, בה נפצע גם בנו של לנקרי, אירעה על-רקע סכסוך עובדים. השניים פונו במצב קל לבית החולים סורוקה בבאר-שבע. משטרת ערד פתחה בחקירה.
לפי החשד, צעיר בן 29 הגיע למשרדו של לנקרי, שם תקף אותו ובשלב מסוים שלף סכין ודקר את לנקרי. בנו של לנקרי אשר היה אף הוא במקום נפצע גם כן באורח קל. השניים קיבלו טיפול רפואי במרפאה בזירת האירוע ולאחר מכן פונו באמבולנס של מפעלי ים המלח לבית החולים "סורוקה" בבאר-שבע.
משטרת ערד עצרה לחקירה את העובד בחשד שדקר את השניים. הרקע למקרה הוא ככל הנראה סכסוך עבודה. יו"ר ההסתדרות בנגב, מאיר בביוף מסר כי הוא רואה את האירוע בחומרה. "אסור בשום פנים ואופן לאפשר לאלימות מסוג זה לחדור לתוך המפעלים בדרום, גם אם יש אי הסכמות בין העובדים לבין הנציגות שלהם, זה לא יכול להידרדר למצב של שליפת סכינים".
קרוב משפחתו של לנקרי, אבי בן זיקרי, סיפר כי האב והבן סובלים מפצעים שטחיים והם מקווים שכבר היום הם ישוחררו לביתם.