גֵן שעשועים

האם הגֵן הסלבריטאי עובר בתורשה? הבת של שלומי קוריאט חזק בעניין, אבל הבנות של אסי לוי חושבות על כיוונים אחרים. והילדים של אילנית לוי? הם במקום שהם צריכים להיות בו - בגַן

קרן נתנזון פורסם: 22.03.09, 18:31

 

צילום: רותם פלדנר. עריכה: עידן הובל. תסריט: קרן נתנזון (צילום: רותם פלדנר עריכה: עידן הובל)

את הגן הזה עוד לא בודדו במסגרת מחקרי תורשה, אבל מתברר שהגן הסלבריטאי עובר חזק בתוך המשפחה. בחמישי שעבר, בתצוגת אופנה ייחודית שחשפה את קולקציות הקיץ של נעלי "גלי" ובגדי הילדים של "סולוג", צעדו על המסלול יד ביד אושרי כהן עם אחיו הקטן אסף, אסי לוי שהידסה יד אחת עם לוקי ויד שניה עם זואי, שלומי קוריאט והבת לי ומולי קרצ'ו עם אורי, בנו של בן דודו שגנב את כל הפוקוס.

 

רק אילנית לוי, הפרזנטורית, השאירה את ליאם ואלין שלה בגן, כי הם בניגוד להורים המתוקשרים, עדיין לא פיתחו תאוות פרסום. קבלו הצצה לדור הצעיר שמפתח בחלקו יחסי גומלין מול המצלמות ומהגג על השפעת אילן היוחסין.