הספר, והסרט שבעקבותיו, מספר על עלילותיו של מקס, ילד שנשלח לחדרו ללא ארוחת ערב ומפליג בדמיונו לעולם פנטסטי כשהוא לבוש בתחפושת זאב ומגלה שם יצורים פרוותיים "שכמותו". הפרויקט עצמו מתגלגל בהוליווד כבר קרוב לעשור: ג'ונז החל לעבוד עליו תחת אולפני יוניברסל ב-2000, אולם חילוקי דעות בין הצדדים גרמו לו לנטוש את יוניברסל ולקחת את הפרויקט לאולפני האחים וורנר. הצילומים החלו לבסוף רק לפני שלוש שנים, וזו למעשה ההצצה הראשונה לסרט, בו משתתפים בין היתר פורסט וויטאקר וג'יימס גנדולפיני.
הטיזר הקצר לא מנסה להעביר יותר מדי פרטים עלילתיים (ואלה לא ממש נדרשים כאן, כשמדובר ביצירה מוכרת כל כך), אלא מנסה לשדר איזושהי אווירה קסומה ומסקרנת - וגם מצליח בכך, לא מעט בזכות המוזיקה הנפלאה של "ארקייד פייר" ברקע.
הסרט, שמשלב בין צילומים חיים לבין אנימציה ממוחשבת, מתוכנן לצאת לאקרנים בארה"ב באוקטובר 2009, וכרגע מסתמן כאחד הפרויקטים המסקרנים של הקולנוע האמריקני בסתיו הקרוב.
"ארץ יצורי הפרא" (ספייק ג'ונז), תאריך יציאה לאקרנים בארה"ב: 16 באוקטובר 2009
גם הבמאי המוערך אנג לי ("הר ברוקבק", "תשוקה, זהירות") חוזר, והפעם עם סרט שנראה קליל מהרגיל. "Taking Woodstock" מגולל את סיפורו האמיתי של אליוט טייבר (אותו מגלם הקומיקאי הצעיר דמיטרי מרטין), בחור צעיר עם
חיבה מוסתרת לסמים קלים (וגם נטיות מיניות מוסתרות) שהיה אחראי למציאת המקום בו התקיים פסטיבל וודסטוק המיתולוגי ב-1969.
הסרט, שמבוסס על ספרו האוטוביוגרפי של טייבר, מלווה את חייו של הגיבור - מנעוריו והקשיים הכלכליים של משפחתו ועד יצירת הקשר עם מארגני הפסטיבל וכמות הנוכחים המפתיעה.
זהו אולי לא ממש הסגנון האופייני לסרטיו של אנג לי, אך מהטריילר נראה שמדובר בקומדיה היסטורית מרעננת וחביבה למדי, מה גם שליהוקו של מרטין המוכשר לתפקיד הראשי בוודאי תעשה לו רק טוב. הסרט צפוי לצאת לקראת סוף הקיץ הקרוב בארה"ב, ובשאיפה ימצא את דרו גם אלינו.
"Taking Woodstock" (אנג לי), תאריך יציאה לאקרנים בארה"ב: 14 באוגוסט 2009
ולסיום, קבלו הצצה נוספת ל"Ice Age: Dawn of The Dinosaurs", הסרט השלישי בסדרת האנימציה "עידן הקרח". בסרט הנוכחי, גיבורי הסדרה נאלצים
להתמודד עם כנופיית דינוזאורים ששרדה כנגד כל הסיכויים, לאחר שהם נתקלים בממלכה התת קרקעית החמימה שלהם.
את הסרט ביים קרלוס סאלדאנה, שחתום גם על הסרט הקודם בסדרה, ומהטריילר נראה שמי שאהב את שני הסרטים הקודמים, לא יתאכזב גם הפעם. מה גם שכמו "מפלצות נגד חייזרים", שמציג בארץ ובארה"ב בימים אלה, מדובר בסרט שצפוי לזכות להפצה רחבה גם בתלת-מימד.
"Ice Age: Dawn of The Dinosaurs" (קרלוס סאלדאנה), תאריך יציאה לאקרנים בארה"ב: 4 ביולי 2009