מכבי ת"א - NBA: מתחילה מכירת הכרטיסים

ב-18 באוקטובר יתמודדו הצהובים בניו יורק נגד הניקס, יומיים מאוחר יותר תשחק סגנית אלופת המדינה בלוס אנג'לס נגד הקליפרס. ב-1 במאי תחל מכירת הכרטיסים בארה"ב

ynet פורסם: 30.04.09, 11:13

על פי המסורת ואחרי הפסקה של עונה אחת, גם בפגרה הקרובה תבלה מכבי תל אביב בארצות הברית, כשתתמודד מול ניו יורק ניקס ולוס אנג'לס קליפרס, כחלק מההכנה לעונת 2009/10. מחר (ו') תחל בארה"ב מכירת הכרטיסים לצמד המשחקים - ב-18 באוקטובר בניו-יורק, וב-20 באוקטובר בלוס אנג'לס.

 

כזכור, המסורת הזו החלה ב-1978, כשאלופת ה-NBA, וושינגטון בולטס, הפסידה ביד אליהו למכבי. הפעם האחרונה שהצהובים הגיעו לארה"ב היתה בפתיחת עונת 2007/08, כשניו יורק ניקס גברה על אלופת המדינה דאז במדיסון סקוור גארדן 85:112.

הכרזה הרשמית למשחק נגד הניקס

 

בסך הכל מאזנה של מכבי ת"א מול קבוצות NBA עומד על חמישה נצחונות ו-12 הפסדים, כשהניצחון הזכור מכל היה על טורונטו ראפטורס ב-17 באוקטובר

2005, אולי המשחק שהביא את אנתוני פארקר, שסיים עם 20 נקודות, לקבוצה הקנדית עונה לאחר מכן.

 

בניו יורק ניקס ניתן יהיה למצוא שחקן אירופי אחד - דנילו גלינארי האיטלקי, שכמעט ולא שיחק העונה בשל פציעה בגבו. גלינארי, שהגיע מארמני ג'ינס מילאנו, נבחר במקום השישי של הדראפט האחרון על ידי הניקס. מאמן הניקס, מייק ד'אנטוני, גבר על מכבי ת"א בשני גמרי גביע אירופה רצופים במדי טרסר מילאנו, בעונות 1986-88.