חזיונות על המרסדס

מרסדס בנד הפכה בחודשים האחרונים לאחת הלהקות החמות. עכשיו היא הגיעה לאולפן של קוטנר לבצע את "חזיונות" מתוך אלבומה החדש "תביאו בירות"

אור ברנע פורסם: 03.06.09, 08:03

"מרסדס בנד" לא פה מאתמול, גם לא מהשנה האחרונה; כבר עשור שלם שהלהקה קיימת ומדלגת מבמה לבמה, ועושה זאת בקצב שלה. להקת הפ'אנק והרוק הצליחה במהלך השנים ליצור סביבה קהל מעריצים מכובד, אבל רק "תעשה לי ילד", סדרת הדרמה בה כיכב זמר הלהקה גל תורן, ובה השתתפו החברים האחרים - שמה אותם רשמית על המפה.

 

הלהקה, שרוב הזמן היתה בשוליים, הפכה בחודשים האחרונים לאחת הלהקות המבוקשות, כשהיא מפוצצים הופעה לאחר הופעה ומאות אנשים נשארים בחוץ ללא כרטיס. באחרונה היא הגיעה לג'אם חי באולפן של יואב קוטנר ברדיו תל-אביב בעקבות אלבומה החדש, "תביאו בירות". מתוך האלבום אתם זוכים לביצוע של השיר "חזיונות", אותו כתבו והלחינו תורן ורונן כוכבי.  

 

המרסדס מדברת ושרה באולפן (צילום: אבי חי. עריכה: שלומי בלבול) (צילום: אבי חי)
מלבד תורן, בלהקה חברים יוני כהן בבס, גיא שמי בגיטרה ואורי גת בתופים. באולפן של קוטנר הם הסבירו את ההצלחה ואת הקהל הרב שצברו בשנה האחרונה. "יש לכך שתי סיבות. אחת מציאותית ואחת לא", אומר וצוחק תורן, "הראשונה היא שאנשים הבינו שהמוזיקה שלנו היא לא מוזיקת שוליים. זו הלא מציאותית. והמציאותית היא סדרת טלוויזיה אותה ראו המון אנשים. ללא ספק ההשפעה של החשיפה עזרה לנו מאוד".
 
ב-19 וב-20 ביוני חברי הלהקה ישיקו את האלבום החדש בשתי הופעות חגיגיות במועדון הבארבי בתל-אביב ויארחו חברים.