מארב: אופנוען שדד כ-70 אלף שקל מעובד דואר

עובד של חברת דואר יצא מסניף בראשון לציון כשבידיו פדיון בסך 70 אלף שקלים. במקום המתין לו שודד חמוש שדרש את הכסף

אלי סניור פורסם: 14.06.09, 20:26

אלמוני שדד היום (א') כ-70 אלף שקלים מנציג של חברת דואר שהיה בשליחות בראשון לציון. מחקירת המשטרה עולה כי היה זה מארב מתוכנן של השודד, שנמלט על גבי אופנוע. מחסומים שהציבה המשטרה לא עזרו, והאופנוען לא נתפס.

 

אחרי הצהריים, סמוך לשעה 15:00, הגיע עובד של חברת דואר לסניף ברחוב פלטין שבאזור התעשייה בראשון לציון. האיש אסף את הפדיון, שהסתכם בכ-70 אלף שקלים, מהפקידות בסניף ויצא חזרה לרכבו.

 

אלא שבאותו הזמן ארב לו השודד החמוש. הוא שלף אקדח ודרש ממנו את שק הכסף שבידיו. כשזה הגיש לו את התיק, זה עלה על אופנוע ונמלט במהרה.

בעקבות המקרה החליטה משטרת ראשון לציון להקים מחסומים ברחבי האזור. אולם מאמצי השוטרים לא הניבו פירות - הרוכב והאופנוע לא נתפסו.

 

"סביר להניח שלשודד היה מידע מוקדם", אמר גורם בתחנת המשטרה בעיר. "הוא ידע בדיוק היכן לחכות לעובד וכנראה גם ידע שיהיה לו כסף בשק".