רייטינג יומי: קולקציית הקיץ של קארי ברדשו

"פרויקט מסלול" הגיעה למקום הראשון בטבלת הרייטינג היומית, אך עם נתון נמוך מזה של תוכנית הפתיחה. וגם: "סקס והעיר הגדולה" עם כמות צופים מרשימה

ערן בר-און פורסם: 25.06.09, 13:06

בשבוע השני שלה, "פרויקט מסלול", שהושקה בשבוע שעבר עם 20 אחוזים, מתדרדת ל-17.8 אחוזים שמספיקים לה כדי להתמקם במקום הראשון בטבלה. במקביל, פתיחה חזקה לסדרת הדרמה "רביעיית רן" שהשיגה 15.1 אחוזים. ממול בערוץ 10 "אליפות המסעדות" בפרק סיום עונה שהגיע ל-6.3 אחוזים וליאור שליין עם "מופע הלילה" שהסתפק ב-3.8 אחוזים.

 

בגזרת החדשות והאקטואליה נרשם קרב צמוד בין המהדורה המרכזית של חדשות 10 שהגיעה ל-8.1 אחוזים לבין מהדורת "מבט" נטולת כתוביות הסיום בערוץ הראשון, שהשיגה 7.3 אחוזים. המהדורה של חדשות 2 השאירה את המתחרים מאחור עם 15.2 אחוזים.

 

8.1 אחוזים, ממש כמו המהדורה המרכזית של 10, השיג גם רפי רשף בתוכנית אחר הצהריים שלו, הנמצא במקום השישי בטבלה היומית.

 

המספר הנוסף: החופש הגדול עושה טוב לרצועת הלייט נייט. "סקס והעיר הגדולה" ששודרה בשעה 23:15 השיגה 7.1 אחוזים, אותו נתון שהשיג משחק הכדוגרל בין ספרד לארצות הברית ששודר בערוץ הראשון ב-21:30.

רייטינג יומי בכלל האוכלוסיה 24.06.2009