האוהדים פרצו למגרש. אימון בית"ר הופסק

32 שחקני סגל זומנו לאימון הפתיחה של מחזיקת הגביע, שהופרע על ידי אלף אוהדים צוהלים. שמעון גרשון: "ידענו שלא יהיה אימון, אבל התרגשנו ואנחנו מקבלים את זה באהבה"

לי בוץ עודכן: 12.07.09, 19:44

באיחור אחרי יתר קבוצת ליגת העל, פתחה הערב (א') בית"ר ירושלים את אימוניה לקראת עונת 2009/10. כאלף אוהדים הגיעו לאימון הפתיחה, הורשו להכנס לכר הדשא ועיכבו את תחילתו של האימון במשך דקות ארוכות. למרות המצב, האוהדים שהגיעו עשו הרבה רעש ובעיקר באו להפגין תמיכה בשחקנים ואהבה לקבוצה.

 

בצל חוסר הוודאות הגדול ששורר סביב הקבוצה, 32 שחקנים זומנו לאימון, כאשר מרביתם אינם צפויים להישאר בבירה בעונה הקרובה. בין הפנים החדשות-ישנות נראו באימון ג'וניור ויסה, חן עזריאל ואבי ריקן, שחזרו מעונת השאלה בהפועל פתח תקווה, וכן שי ניסים וקובי מויאל, שסיימו את תקופת השאלתם לבני יהודה.

 

צעירים נוספים שקיבלו זימון לאימון הפתיחה הם יונתן זדה, איתן טיבי, יוני קים, יוני אליאב, עמית שמש ושי חדד. בנוסף, שלושה שחקנים שעלו מקבוצת הנוער נטלו חלק באימון - טל משעלי, טל כליפא ודן אייבנדר.

 

את האימון העביר סרגיי טרטיאק, מי שהיה עוזרו לשעבר של יצחק שום, וזאת מכיוון שעדיין לא מונה לבית"ר מאמן לקראת העונה הקרובה.

האוהדים מסתערים על עמית בן שושן (דודי ועקנין)

 

טרטיאק חשב אולי שיקבל הזדמנות להדריך את חניכיו, כשאחרי דקות ארוכות התפנו האוהדים מהמגרש. עם זאת, דקות ספורות לאחר מכן, שוב פרצו אל הדשא, מה שגרם להפסקת האימון.

 

“ידענו שלא יהיה אימון, אבל התרגשנו ואנחנו מקבלים את זה באהבה", אמר שמעון גרשון. "יש פעם אחת בשנה שלאוהדים מותר לפרוץ לדשא וזה היום. אחרי חודש וחצי אני בטוח שהם התגעגעו אלינו".

האוהדים פורצים למגרש האימונים (דודי ועקנין)

 

"אנחנו מאוד סקרנים לדעת מה יהיה בהמשך לגבי עתיד המועדון", המשיך הבלם. "יש הרבה שאלות ואין הרבה תשובות,

 כולנו מחכים לתשובות מארקדי גאידמק. השחקנים עשו כל מה שהם יכולים כדי לעזור למועדון ועכשיו אנחנו מחכים. בינתיים, נגיע להתאמן כרגיל ובכיףץ אנחנו בתקווה שהדברים יסתדרו ואם לא, נצטרך לעשות התאמות".

 

מויאל, שחזר מהשאלה, אמר: "אני שמח לחזור הביתה. אני אוהב שהרבה דברים מוטלים על הכתפיים שלי, אני לא בורח מאחריות, ואוהב להתמודד עם לחץ. האוהדים של בית"ר הם הכי מרגשים שיש, כשהם הרימו אותי על הכתפיים היה אחד הרגעים המרגשים שלי. עדיין לא סגרתי חוזה לעונה הבאה, אבל אני מאמין שיהיה בסדר, אני רוצה להישאר בבית"ר".

 

בקבוצה עדיין ממתינים לתשובה מהבעלים ארקדי גאידמק, שצריך להודיע האם הוא מעביר למועדון סכום של כשלושה מיליון דולרים, או שהקבוצה תכנס להליך של פירוק. בסביבתו של גאידמק הבטיחו תשובה סופית בעניין עד ליום שני.

 
פורסם לראשונה 12.07.09, 17:56