בני יהודה ניצחה את פאסוש פריירה 0:1

מוקדמות הליגה האירופית: גיא לוזון הותיר את אלירן עטר על הספסל, החלוץ שולב כמחליף וכבש את שער הניצחון שתי דקות לאחר שנכנס (54). הכתומים ינסו לשמור על היתרון בגומלין בפורטוגל, בדרך לשלב הבא

ynet עודכן: 28.07.09, 20:56

הצופים שהגיעו הערב (ג') לבלומפילד הרימו גבה לפני שריקת הפתיחה. אלירן עטר לא עלה בהרכב של בני יהודה במשחק נגד פאסוש פריירה בסיבוב המוקדמות השלישי בליגה האירופית. המאמן גיא לוזון החליט על הצעד לאחר שעטר התלונן על עייפות באחד האימונים לפני המשחק.

 

בסופו של דבר עלה עטר כמחליף (דקה 52) ושתי דקות לאחר מכן כבש את שער הניצחון 0:1. כעת יטוסו הכתומים לפורטוגל במטרה לשמור על היתרון ואם ישיגו את המטרה תעפיל הקבוצה לשלב האחרון של המוקדמות - הפלייאוף. שחקן הרכש, עמרי אפק, ערך הופעת בכורה במדי בני יהודה.  

 

מהלך המשחק

דקה שביעית: הפורטוגלים בעטו בפעם הראשונה לשער, אבל ביאנו בעט מעל השער.

20': פדרו גלבאן בעט כדור חופשי כ-30 מטר אלכסונית משער פאסוש, השוער קאסיו הדף בקושי לקרן.

23': פדרו גלבאן מסר פנימה כדור מצוין למהרן ראדי, אשר נותר חופשי בתוך הרחבה ובעט מקרוב החוצה.

 

 

28': דלה איינוגבה הציל את בני יהודה. פדריניה בעט כדור שטוח ומסוכן מחוץ לרחבה, השוער הניגרי הדף לקרן.

44': בני יהודה היתה קרובה מאוד לכיבוש. פדרו גלבאן הגביה מצד שמאל, השוער האורח קאסיו הדף לא טוב לרוחב השער, משה ביטון הגיע ונגח מקרוב, אבל מזווית קשה לא הצליח להכניע את קאסיו שקלט.

מהרן ראדי וגיא לוזון (צילום: אלי אלגרט) 

 

52': פדרו גלבאן מסר מצד שמאל, אלירן עטר שעלה כמחליף כבש מקרוב בנגיעה הראשונה שלו בכדור - 0:1 לבני יהודה.

76': פריצה מסוכנת של פדרו גלבאן לרחבת פאסוש הסתיימה בבעיטה שלו לשער, קאסיו קלט.

 

הרכבים

בני יהודה: דלה איינוגבה; עוז ראלי, איבן גארידו, דין מורי, כפיר אדרי; לירוי צעירי, חסן אבו זייד, מהראן ראדי, אסי בלדוט (עמרי אפק 71); פדרו גלבאן (איציק עזוז 87), משה ביטון (אלירן עטר 52).

 

פאסוש פריירה: קאסיו; ריקארדו, אוזייה )ליאל 86), קלי ברוויל, ז'ורז'יניו; פדרינייה, פליפה אנונסיאסאו, ליאונל אולימפיו; ביאנו, רומאו טורש (רונדון 82), לאנדריניו בארוש (כריסיאנו 62). 

 
פורסם לראשונה 28.07.09, 18:52