נביעות מסירה בקבוקי מים שטעמם חלש מדי

החברה אספה בימים האחרונים סדרת בקבוקי "נביעות פלוס" 1.5 ליטר בטעם תפוח עדין. אין סכנה בריאותית בשתיית המים בבקבוקים מסדרה זו

מירב קריסטל פורסם: 30.07.09, 17:50

נביעות הסירה בימים האחרונים מהמדפים כמה עשרות בקבוקי "נביעות פלוס" 1.5 ליטר בטעם תפוח עדין, לאחר שהתגלה כי טעמם חלש מדי. מדובר בבקבוקים מתאריך ייצור 19.7.2009, המיועדים לשימוש עד 18.1.2010, אולם אין כל סכנה בריאותית לשתות אותם.

 

מהחברה נמסר ל-ynet, כי "מבדיקות שערכנו ומפניות צרכנים עלה, שחלק מבקבוקי 'נביעות פלוס' אלה אינם עומדים בסטנדרט הטעם של נביעות (הטעם חלש מדי). מדובר בכמה עשרות בקבוקים, וחשוב לציין כי אין כל חשש או סכנה בריאותית בשתייה מבקבוקים אלה. עם זאת, אנו פועלים לאיסוף הבקבוקים מהשוק ולהחלפתם בבקבוקים תקינים. צרכנים שרכשו בקבוקים מהסדרה הנ"ל מוזמנים לפנות למוקד השירות של נביעות, 1-700-50-55-25, ואנו נחליף את הבקבוקים שבידיהם בבקבוקים חדשים".