גביע גרמני: באיירן עלתה בקושי, ברמן טיילה

צמד של גומס במחצית השנייה סידר לבווארים 1:3 על נקארלז החובבנית, 0:5 למחזיקת הגביע מול יוניון ברלין. האנובר עפה

רענן וייס פורסם: 02.08.09, 23:28

35 מיליון יורו שילמה באיירן מינכן לשטוטגרט עבור מריו גומס והערב (א') החלוץ הגרמני החל לפרוע שטרות, כבר במשחקם הרשמי הראשון של הבווארים בזירה המקומית. צמד שערים של גומס סידר לבאיירן ניצחון 1:3 על נקארלז החובבנית בסיבוב הראשון של הגביע.

 

אחרי מחצית מאופסת היה זה הסקורר הגרמני שכבש את הראשון שלו בדקה ה-51, והשלים צמד פרטי כעבור שש דקות בפנדל. נקארלז עוד הצליחה
לצמק (ת'רום, 80), אחרי טעות קשה של מיכאל רנסינג, אבל חמיט אלטינטופ קבע את תוצאת המשחק בדקה ה-82.

 

מחזיקת הגביע המכהנת, ורדר ברמן, לא התקשתה להביס 0:5 את יוניון ברלין. בובואקר סאנוגו כבש פעמיים (13 ו-27), מרסלו מורנו הבוליביאני (מחליפו של דייגו) הוסיף צמד משלו (87 ו-90), ונאלדו (23) השתתף גם הוא בחגיגה.

 

ההפתעה הגדולה של הערב נפלה בטרייר, שם איינטראכט המקומית הדהימה את האנובר מהבונדסליגה 1:3. האנובר הפכה לקבוצה השנייה מהליגה הבכירה שעפה העונה כבר בסיבוב הראשון, יממה לאחר הפסדה של מיינץ 2:1 ללובק.