מלחה או רוממה? הפועל ירושלים, שנפרדה הקיץ ממורן רוט, מנסה בשבועות האחרונים למלא את החלל שהותיר אחריו הרכז הישראלי. המאמן גיא גודס מעוניין בין היתר ברכזה של מכבי חיפה בעונה שעברה, עמית בן דוד, עמו שיחק בעבר במדי מכבי ראשון לציון ואותו הוא מעריך מאוד.
לאחרונה אף נעשתה פניה רשמית לשחקן בן ה-31 (1.88 מ'), אולם כרגע ישנם עדיין פערים כספיים בין הצדדים. גודס אמר הערב (ב') ל-ynet: "פנינו אליו לפני
כחודש, אבל יש הבדל גדול בין מה שאנחנו יכולים להציע לו למה שהוא מבקש. דיברנו איתו כמו שדיברנו עם שחקנים ישראלים אחרים".
בי-ם חתום כרגע לעונה נוספת רק יובל נעימי, כאשר הפורוורד ליאו ליונס נמצא עדיין חזק בתכניות של האדומים. בן דוד, שהרוויח בעונה שעברה כ-80 אלף דולר, אמור להיפגש בקרוב עם ראשי הירוקים בקשר לעונה הקרובה, כאשר גם קבוצתו של אבי אשכנזי מעוניינת לראותו ממשיך בשורותיה. את תגובתו של השחקן לא ניתן היה להשיג.