נבחרת ישראל הפסידה הערב (ש') בפעם השנייה תוך ארבעה ימים, במשחק אימון לקראת משחקי אליפות אירופה בחודש הבא, הפעם במסגרת טורניר ליידן שבהולנד, 79:72 לגרמניה.
הנבחרת פתחה בחמישייה עם גל מקל, טל בורשטיין, יותם הלפרין, יניב גרין ועידו קוז'יקרו. הרבע הראשון היה חלש מבחינה התקפית עבור שני הצדדים והסתיים בתוצאה 14:15 לגרמניה. גם ברבע השני לא הצליחה ישראל להתרומם, והגרמנים, ששיחקו ללא דירק נוביצקי וכריס קיימאן, שמרו על יתרון קטן - 36:41 במחצית.

דווקא ברבע השלישי התעוררה ישראל וצימקה עד 57:56, אולם הגרמנים אמרו את המילה האחרונה, ניצחו את הרבע האחרון 16:22 ובסיום כאמור 72:79.
קלעו לישראל: ליאור אליהו 23 נקודות, יותם הלפרין 10, עידו קוז'יקרו 10, עמית תמיר 9, גל מקל 7, טל בורשטיין 5, יובל נעימי 3, גיא פניני 2, אלישי כדיר 2 ורביב לימונד 1. לגרמניה הירבו טים הוייברך עם 16 וסטפן הנימן עם 14.
במשחק הפותח של הטורניר ניצחה אתמול הולנד את גרמניה, 56:77 (31:35). מחר תתמודד ישראל שוב מול המארחת, לאחר שביום שלישי הפסידו חניכיו של צביקה שרף לשחקניו של גדי קידר 96:74. יניב גרין ירד מהפארקט ברבע הראשון בשל חשש למתיחה בשריר, והוא בספק למשחק.