שופט בית המשפט המחוזי בת"א, איתן אורנשטיין, הורה היום (א') לעכב את הליכי ביזיון בית המשפט בהם פתח המנהל המיוחד שמונה לנכסיו של רייפמן, עו"ד איתן ארז.
ארז ביקש להורות על מעצרו של רייפמן, בטענה כי אינו מבצע את החלטת השופטת ורדה אלשייך להעביר באופן מיידי את מניות אמבלייז המוחזקות על ידו על שם המנהל המיוחד. רייפמן, המיוצג על ידי עו"ד דורון אפיק, הגיש לאחרונה ערעור לבית המשפט העליון על ההחלטה.
רייפמן טען בערעור כי משמעות צו העברת המניות לידי המנהל המיוחד היא סיכון חייו. לטענתו ,"העובדה כי המניות של רייפמן מוחזקות בנאמנות אצל נאמנים אשר זהותם אינה ידועה היא שמגינה על חייו של רייפמן מפני חלק מהנושים, אשר לאו דווקא מאמינים בדרכי משפט או במנהל המיוחד. ככל שיחשף מיקום המניות, יבינו אותם נושים כיצד יוכלו להעבירן, ולא יהיה להם עוד צורך להימנע מפגיעה בגופו של רייפמן".
אלשייך דחתה לאחרונה את בקשתו של רייפמן לעכב את ביצוע העברת המניות. בית המשפט קבע היום כי הדיון בעניינו של רייפמן יידחה עד הכרעת בית המשפט העליון.