ביקורה של מדונה בישראל הולך ומתגבש. בימים האחרונים הוחלט על בית המלון שבו תשהה המלכה ונמצא על חוף ימה של תל אביב (לבעלי הזיכרון המשובח מביניכם, היא היתה מאוד מרוצה מהמלון בפעם הקודמת והיא חוזרת אליו), ועכשיו מתחילים לעמול שם על רשימת הדרישות שלה.

עכשיו אתם מבינים למה צריך חדר כושר צמוד? (צילום: Gettyimages)
כפי שנודע ל-ynet, מדונה תשהה בסוויטה הנשיאותית שתקושט בפרחים ובבשמים האהובים עליה. החדר יאובזר בכל מה שבן אנוש זקוק לו, כמו מכשירי כושר, פירות וירקות לכל אורך היום, מקררים מלאי שתיה קלה וקרח. כרגע נבדקת אפשרות לשריין חדרים נוספים בקומה של מדונה שישמשו את האורחים הרבים שמתוכננים להגיע ולצפות במופע האחרון.
לבקשת מדונה, בימים בהם תופיע יחכה לה בחדר ההלבשה מכשיר אדים, כדים עם שמן אקליפטוס, בשמים בריחות שונים ושיחי לימונים שינעימו את השהות לפני ההופעה. כמו כן הוא יקושט בפרפרים מזכוכית ובמזכרות ממעריצים ויהיה מלא בשעונים ובמגבות חמות, סמוך לחדר ההלבשה יחכה לה חדר כושר פרטי והיא גם תוכל ליהנות ממסאג' מפנק. אם למדור היה את כל זה גם הוא היה נראה ככה בגיל 51.