אברמזון (1.88) הציגה בקיץ שעבר טורניר מוקדמות נהדר במדי נבחרת ישראל והשנה המשיכה לקבל קרדיט מאלי רבי ביורובאסקט בלטביה. אברמזון היתה שחקנית חמישייה במדים הכחולים-לבנים כשהנבחרת הודחה כבר בבית המוקדם ולאחר שלושה הפסדים.

אברמזון פתחה את העונה האחרונה באליצור רמלה, אולם בחודש דצמבר עברה לבנות השרון, עימה ניצחה את האקסית ברבע גמר גביע המדינה. השחקנית
רשמה שורה סטטיסטית של 10.2 נקודות, 5.2 ריבאונדים ו-1.5 אסיסטים לערב והעפילה עם הקבוצה המאוחדת מהשרון עד לחצי גמר הפלייאוף.
השחקנית, בוגרת מחלקת הנערות של אבן יהודה, שיחקה בעבר גם במכבי רמת חן ואליצור חולון. עם רמלה זכתה בשני דאבלים רצופים (06/07 ו-07/08) והעפילה עם הקבוצה עד לחצי גמר היורוקאפ (הפסד לבי.סי. מוסקבה). היא היתה מבוקשת על ידי מספר קבוצות מחו"ל עוד לאחר אליפות אירופה לעתודה ב-2006, אך בשל הצבא העניין לא יצא אל הפועל.