מספיק בקושי. מכבי תל אביב גברה הערב (ש') 0:1 על הפועל רמת גן, כשהיא משלימה שלושה ניצחונות משלושה משחקים במפעל. את השער הבודד במשחק כבש עמנואל מאיוקה, לאחר שנכנס כמחליף.
המנג'ר המנצח, אבי נמני, אמר בתום המשחק: "המשחקים הקודמים שלנו היו טובים יותר, שיחקנו היום מול קבוצה שנתנה פייט טוב, שלטנו במשחק אבל לא הגענו להרבה מצבי הבקעה, כפי שעשינו בשבועיים האחרונים. זה מסוג המשחקים שיהיו הרבה העונה בליגת העל, ויסתיימו בתוצאות דומות".
"זו הכנה טובה מבחינתנו", המשיך נמני. "אנחנו אמורים להתחזק בשבועות הקרובים. בשבוע הבא אולי נשחק עם זר אחד, אבל לאחר מכן יצטרפו עוד זרים. חוץ ממכסת הזרים שנצטרך למלא, אנחנו נזדקק לעוד שחקנים, כי יש לנו סגל מאוד מאוד קצר והעונה ארוכה. לא ניצא בשום הצהרות מטופשות, אנחנו לא בנויים לזה באופן חד משמעי, אנחנו מתבססים על עבודה קשה".
המאמן המפסיד, יובל נעים, נשמע מאוכזב בסיום: "זה היה אחד המשחקים הפחות טובים שלנו בתקופה האחרונה. בחצי הראשון היינו מבוהלים מהשם של מכבי תל אביב, במחצית השנייה השתחררנו קצת, אבל זה לא הספיק. חטפנו גול טפשי מאוד, אנחנו צריכים להימנע משערים כאלו".

"אני חושב ש-0:0 היה משקף יותר את המשחק הזה. שום דבר לא עבד אצלנו, ג'ורג' דאטורו היה הפתעה נעימה עד היום, והערב הוא 'חזר לעצמו'. היינו עייפים
בכל חלקי המגרש, יכול להיות שזה מהתרגשות. צריך לזכור שזה גביע הטוטו, רצינו לנצח, אך הפנים שלנו הן לליגה".
סרג' איילי, שהוחלף בדקה ה-40 בבן לוז, נפצע בשריר הארבע ראשי והוא עלול להיעדר מספר ימים. פצוע אחר, הרוויה קובאצ'ביץ', עשוי לשוב בימים הקרובים מקרואטיה לאחר שעבר טיפולים.