אלופת ליגת העל לנשים ב-2006 תארח את משחקיה הביתיים בעונת 2009-10 כשבעים ק"מ דרומית מתל אביב, בקיבוץ יד מרדכי שבעוטף עזה. שיתוף הפעולה בין הצדדים נרקם בחודשים האחרונים כשההסכם הרשמי נחתם היום (ג') במסיבת עיתונאים משותפת שנערכה בקיבוץ ובהשתתפות יו"ר איגוד הכדורסל, שי שני.

צבע אדום. נפילת קסאם ביד מרדכי (צפריר אביוב)
הפרויקט של האדומות לא מתחיל רק בקבוצה הבוגרת, אלא כולל גם את מחלקת הנערות באזור ותחת הסלוגן 'סלים במקום טילים'. "זה דבר ייחודי ואני שמח שאנחנו התחלנו בכך", סיפר מאמן הפועל, רועי איזנברג. "יהיה פה טירוף באזור. בכל משחק יהיו קרוב לאלף איש, האולם אמור להיות מפוצץ".
משחקה הביתי הראשון של הפועל תל אביב ביד מרדכי יהיה במחזור השני של ליגת העל, מול אליצור חולון. כמו כן, יקיימו האדומות את משחקיהן בגביע היורוקאפ האירופי גם כן בקיבוץ. כזכור, הפועל שובצה לבית 2, הכולל את דינמו מוסקבה, דונאב הבולגרית וסגנית אלופת רומניה, ספ. ג'ורג'ה.