בהנהלת הקבוצה עדיין מצפים למכירת כ-4,000 מנויים עד יום שני, כשלמשחק עצמו נמכרו כבר מעל 11 אלף כרטיסים, אחרי שמכירתם התחדשה היום (ו'). מבית"ר נמסר כי במידה וביום ראשון ימכרו כל הכרטיסים - קופות האצטדיון לא יפתחו למכירת כרטיסים ביום המשחק.
מכירת המנויים והכרטיסים תתבצע גם ביום ראשון החל מהשעה 14:00 בקופות איצטדיון טדי וחלוקת המנויים והכרטיסים שהוזמנו מראש - תתבצע במשרדי בימות במרכז העיר. מי שירכוש מנוי בהנחה מוזלת בחנות המועדון בקניון מלחה – יקבל את המנוי על המקום. ביום שני אגב, יפתחו קופות האיצטדיון כבר ב-10:30 בבוקר.

פאולו דה לה האסה במדי נבחרת פרו (AP)
בינתיים נודע כי הקשר הפרואני, פאולו דה לה האסה, ינחת כבר ביום שני הקרוב על מנת לחתום בקבוצה. סיכום עם השחקן כבר הושג והחתימה הרשמית תתבצע רק אחרי מחזור הפתיחה. בבית"ר עוקבים אחר ההתפתחויות בגזרת אבירם ברוכיאן וברק יצחקי, כששחקן זר נוסף עתיד להצטרף במידה ואחד מהם יעזוב.
בנדי ארויו, סוכנו של דה לה האסה, אמר ל-ynet: "מדובר בשחקן לוחם שיעזור לבית"ר בתפקיד שאותו היא מחפשת. יש לו 31 הופעות בינ"ל וההתאקלות שלו תהיה מהירה בזכות ההיכרות שלו עם ג'וניו ויסה, איתו הוא שיחק בנבחרות הצעירות של פרו. הקהל יאהב אותו".