אחרי שמילאן פתחה אמש (ש') את העונה ברגל ימין עם ניצחון 1:2 בחוץ על סיינה, היריבה העירונית, אינטר קיוותה לחקות אותה, עת אירחה את בארי. למרות שנחשבו כפייבוריטים ברורים, חניכיו של ז'וזה מוריניו לא הרשימו וסיימו רק בתיקו 1:1 מאכזב.
המחצית הראשונה היתה חלשה ולמרות מספר מצבים אליהם הגיעו הנראזורי, חוסר המחץ בחלק ההתקפי חייב את המנג'ר הפורטוגלי לערוך חילוף כבר בדקה ה-30 ולשלוח לכר הדשא את מריו באלוטלי על חשבונו של סליי מונטארי.

אחרי ההפסקה המקומיים התעוררו מעט ובדקה ה-57 עלו ליתרון עם פנדל מוצלח של סמואל אטו, שכבש בהופעת הבכורה בקבוצה. העולה החדשה לא ויתרה ו-16 דקות לסיום הצליחה לאזן מרגלי ויטאלי קוטוזוב כדי לרשום את הפתעה ענקית כבר במחזור הפתיחה.
סגנית האלופה, יובנטוס, פתחה את העונה ברגל ימין עם ניצחון ביתי על קייבו, 0:1. וינצ'נזו יאקווינטה, שעלה במקומו של אלסנדרו דל פיירו הפצוע, כבש בנגיחה את השער היחיד במשחק (11), אחרי הגבהה של הרכש החדש, דייגו.

יאקווינטה חוזר מהחגיגות עם האוהדים. שער ניצחון מוקדם (צילום: AFP)
המשחק המרתק של הערב התקיים ב'מראסי' שבריביירה, שם גברה ג'נואה המצוינת 2:3 על רומא. אחרי מחצית ראשונה מאופסת, היה זה דומניקו קרישיטו המקומי שפתח את מסכת השערים בדקה ה-49. רודריגו טאדיי השווה בחלוף 5 דקות, ובדקה ה-65 עלו האורחים ליתרון אחרי שבעיטה של סטפאנו גוברטי פגעה בפרנצ'סקו טוטי והלכה פנימה.
הרכש מסראגוסה, אלברטו ספאטר, שבישל את השער הראשון, איזן כעבור 4 דקות, וג'וזפה ביאבה דחק מקרוב את השלישי של המקומיים כדי להשלים את המהפך.

פאלרמו גברה 1:2 על נאפולי בדרבי דרומי. אדינסון קבאני העלה את הסיצילאנים ליתרון בדקה ה-44, מארק האמסיק מנאפולי איזן בדקה ה-73, ובחלוף
שתי דקות קבע פבריציו מיקולי את תוצאת הסיום מהנקודה הלבנה. גם המשחק הנוסף שנערך בחצי האי הדרומי הסתיים באותה תוצאה אחרי שספמדוריה ניצחה בדקה ה-90 את קטאניה. פאציני מסמפ כבש ראשון (9), מורימוטו השווה (38) ודניאלה גאסטאלדלו העניק את שלוש הנקודות לאורחת בתוספת הזמן.
פארמה רשמה חזרה מוצלחת לליגה הבכירה, עם תיקו 2:2 מרשים באודינה. אלברטו פאלוסקי העלה את הג'אלובלו ליתרון בדקה ה-42, אך בחלוף 3 דקות בלבד היה זה אנטוניו די נטאלה שהשווה מהנקודה הלבנה. אלסנדרו לוקארלי (49) כבש פעם נוספת עבור הפרמזנים, ושוב היה זה די נטאלה שהציל את אודינזה, עם שער דרמטי בדקה ה-89.
לאציו ניצחה את אטאלנטה 0:1 משער של תומאזו רוקי (22), ליבורנו וקליארי נפרדו בתיקו מאופס.