מוקדמות אפריקה: תיקו לאניימה, גאנה במונדיאל

שער בדקה ה-89 של דראגי חילץ לטוניסה נקודה חשובה ב-2:2 מול הניגרים, שמתרחקים מחלום ההעפלה. אסיין וחבריו ניצחו 0:2 את סודן והבטיחו את הכרטיס לדרום אפריקה

ynet פורסם: 06.09.09, 22:42

שער של אוסאמה דראגי בדקה ה-89 עשוי להיות זה שימנע מווינסנט אניימה ונבחרת ניגריה להעפיל למונדיאל 2010. טוניסיה חילצה 2:2 מול הניגרים ושמרה הערב (א') על מקומה בראשות בית 2 במוקדמות האזור האפריקני, שני מחזורים לסיום.

 

שוער הפועל תל אביב פתח בשער נבחרתו וראה איך פטר אודומינגווה כובש כבר בדקה ה-14. נאביל טיידר הישווה (25), אבל מייקל אנראמו העלה שוב את 'הנשרים' ליתרון. דקה לסיום, כאמור, הגיע דראגי וניפץ את החלומות של המקומיים, שרחוקים עדיין שתי נקודות מטוניסיה.

 

גאנה הפכה לנבחרת הראשונה מאפריקה שמבטיחה את הכרטיס לדרום אפריקה, אחרי ניצחון 0:2 על סודן בבית 4. סולי מונטארי (14) ומייקל אסיין (53) כבשו למקומיים (שחגגו עלייה שנייה ברציפות למונדיאל), דרק בואטנג ישב על הספסל ולא שותף.