בכיר ברשות נגד חיזבאללה: ראש בתי הדין השרעים ברשות הפלסטינית תוקף את תחנת אל-מנאר של חיזבאללה, בעקבות שידור סדרה על יוסף בנו של יעקב אבינו. השייח' תייסיר אל-תמימי קורא להחרים את הסדרה ששמה: "יוסף הצדיק".
אל-תמימי אמר כי אסור להראות דמויות של נביאים או של מלאכים, שכן הדבר מהווה פגיעה קשה בדת ובאמונה המוסלמית. הוא התייחס לכך שבסדרה נראים יוסף, אביו יעקב וגם המלאך גבריאל.
לדבריו, אלוהים בחר את נביאיו ועטף אותם במעטפת, שנועדה למנוע את פגיעת השטן בהם וכן את פגיעת בני האנוש. "אני סבור כי יש להרחיק את דמויותיהם מכל עבודה שיש בה לפגוע בהם", אמר ראש בתי הדין השרעיים ברשות.
הוא הוסיף כי מראה המלאכים אינו דבר שבני אדם יודעים. "מראם הוא רק בתחום ידיעתו של אללה, והוא לא תיאר לנו אותם בקוראן. הקדושה של הנביאים דורשת מאיתנו לכבד אותם, שכן האמונה בהם היא מיסודות כל אמונה לכן הצגת דמויותיהם הורסת את מעמדם ופוגעת בתדמיתם האידיאלית ויש בה כדי להוות פגיעה כלפיהם. כל הצגה של דמויותיהם לא תהיה נאמנה למציאות וכל ניסיון להציגם הוא לעשות להם עוול ולשקר, וזה דבר אסור ויגרור פגיעה בקדושינו ובמקומותינו הקדושים".