ראשון לציון פתחה היטב והוליכה 16:24 בתום הרבע הראשון. מיצ'ל השאיר את חולון במשחק עם 19 נקודות במחצית הראשונה, וסל של פרננדו גוטמן חתם את 20 הדקות הראשונות על 37:42 למקומיים.
ברבע השלישי הידקו שתי הקבוצות את ההגנות והוא הסתיים בתוצאה 55:61 לזכות שחקניו של אפי בירנבוים. חולון המשיכה להישאר צמודה עד הסיום, אבל הניצחון נשאר כתום, 71:77 בסיום.
100 צופים חזו במשחק, בינהם מאיר טפירו שנמצא עדיין במו"מ עם הקבוצה מעיר היין. לאחרונה חלה התקרבות בין שני הצדדים, אולם נותרו עדיין פערים כספיים שמונעים את החתימה. טפירו סירב להתייחס לנושא.
קלעו לראשון לציון: אובאנון 20, ג'ונסון 19, מרקוביץ' 11, ויקטור 10, אורלנד 9, לב 4, בן שימול 4. לחולון: מיצ'ל 30, דלייני 13, תומאס 10, ניר 8, סאנצ'ס 8, גוטמן 2.
ראשון לציון חתמה היום על הסכם חסות עם חברת הבניה אופיצי, הנמצאת בבעלותו של עופר אגוזי. הסכם החסות הוא לשנה אחת ומעתה תיקרא הקבוצה מכבי "אופיצי" ראשל"צ. החברה סיימה לפני כשנה את בנייתו של היכל הספורט החדש בראשל"צ "בית מכבי" בו משחקת הקבוצה.