חשד: שומר בגן ילדים ביצע מעשה מגונה בבת 3

הילדה סיפרה לאמה על המקרה וזו מיהרה לאחת מתחנות המשטרה בעמקים כדי להגיש תלונה. לדבריה, הילדה סיפרה כי השומר נגע באיברים אינטימיים בגופה. השומר נעצר וייחקר

שרון רופא-אופיר פורסם: 23.09.09, 19:42

שומר בגן ילדים בצפון נעצר הערב (יום ד') בחשד שביצע מעשה מגונה בילדה בת 3. השומר הועבר לחקירה ומחר צפויה להיחקר גם הילדה על-ידי חוקר מיוחד.

 

מעצרו של השומר התאפשר לאחר שאמה של הילדה הגיעה בסערת רגשות לאחת מתחנות המשטרה באזור העמקים, וסיפרה כי השומר בגן ביצע מעשה מגונה בבתה תוך שהוא נוגע באיברים אינטימיים בגופה. לדבריה, הבת סיפרה לה על המקרה והיא מיהרה לגשת למשטרה.

 

למרות שמעולם לא התקבלו תלונות על הטרדות מיניות בגן הזה, החליטו במשטרה להתייחס לחשד בכובד ראש ולעצור את השומר. זאת, כדי למנוע כל אפשרות שאם יתבררו החשדות כאמת - לא יבצע השומר מעשים דומים בילדים נוספים.