מכבי ת"א: שטראובר ישוב לאימונים אחרי כיפור

הצהובים נשמו לרווחה: השוער, שלא שיחק מול הפועל חיפה, סובל מנקע בלבד ויהיה כשיר מול עכו. גורם במועדון על ההפסד בקרית אליעזר: "לא היינו צריכים להיראות ככה"

לי בוץ פורסם: 27.09.09, 10:39

במכבי ת"א נשמו הבוקר (א') לרווחה אחרי שבבדיקות שעבר השוער לירן שטראובר אובחן כי הוא סובל מנקע בקרסול. שטראובר, שנפצע באימון המסכם ביום שישי, לא התלבש למשחק הליגה מול הפועל חיפה אמש בו הפסידו הצהובים 3:1, וקיים היה חשש שהוא סובל מפציעה חמורה שעשויה להשביתו למספר שבועות.

 

 

היום, כאמור, נבדק השוער בבית החולים ועבר צילום בו התברר כי מדובר בנקע בלבד. שטראובר קיבל זריקה ומהקבוצה הבהירו כי הוא ישוב לאימונים אחרי כיפור ביום שלישי. מכאן נובע כי הוא יהיה כשיר למשחק הליגה הבא של הצהובים מול הפועל עכו בבלומפילד בשבת הבאה (17:00).

 

במועדון שמחו לשמוע כי שטראובר יחזור אל בין הקורות, וזאת בעקבות היכולת החלשה שהציג שוער המשנה גיא סולומון בין הקורות אמש. במועדון ביקרו את היכולת של השוער השני ואמרו: "היה לו חלק גדול בהפסד, על אף שאף שחקן לא התעלה על עצמו אתמול".

 

למרות ההפסד הראשון העונה, במכבי מנסים להישאר רגועים ולהבדיל מעונות עברו לא מתכוונים לשבור את הכלים אחרי כל הפסד. "סך הכל הפסדנו לראשונה העונה", אמר גורם בקרית שלום. "מדובר בהפסד כואב בעיקר בגלל האוהדים שלנו שהגיעו בהמוניהם לחיפה. למרות זאת, צריך להבין שמדובר בהפסד אחד ולא צריך לייצר טרגדיות ומתיחויות. לא היינו צריכים להיראות כפי שנראינו אתמול בקרית אליעזר, נסיק את המסקנות מהמשחק הזה במטרה להשתפר כבר בשבת הקרובה. ההפסד הזה מאחורינו".

מאיוקה. זומן לסגל נבחרת זמביה (צילום: אלי אלגרט)

 

הבעלים מיטשל גולדהאר צפה אתמול בקבוצה מפסידה לראשונה העונה ולא הסתיר את אכזבתו מההפסד. עם זאת, גולדהאר גיבה את הדרך של הצוות המקצועי
והבהיר כי הקבוצה תמשיך באותו קו בו החלה את העונה. הבעלים היה מרוצה בעיקר מהנצחון של קבוצת הנוער בדרבי העירוני 0:1 משער של רועי קהת, בו צפה גולדהאר בבוקר.

 

נכון לעכשיו, עדיין לא ברור מתי יעזוב הבעלים את ישראל, כאשר מסתמן כי יהיה זה אחרי כיפור. גולדהאר עתיד לשוב ארצה בחודש הבא, כאשר הוא הצהיר בפני אנשי המועדון כי הוא יגיע לארץ אחת לחודש במטרה להיות מחובר לקבוצה.

 

החלוץ עמנואל מאיוקה זומן לסגל נבחרת זמביה לקראת משחקה במוקדמות המונדיאל מול מצרים.