אמריקנים רבים אוהבים לחגוג את ליל כל הקדושים הנוצרי באמצעות תחפושות, איסוף ממתקים, עיטור פירות דלעת וביצוע תעלולי הפחדה. לכן, כשתושבי מרינה דל ריי בקליפורניה הבחינו בגופה מוטלת במרפסת בבית שכנם הם פשוט הניחו שמדובר בבובה. הם טעו.
תושבי מרינה דל ריי סיפרו כי במשך יממה שלמה הם ראו גופה מוטלת על כסא במרפסת של בית, אך הם כלל לא חשדו שמדובר באדם אמיתי. מסיבה זו הם לא הזעיקו את המשטרה, משום שהם חשבו שדיירי הבית הניחו בובה לרגל חג ליל כל הקדושים (הַלוֹאִין).
בסופו של דבר התברר כי מדובר בגופתו של מוסטפה מחמוד זאיד (75).
צלם העיתונות אוסטין ריישברוק, שהיה במקום בעת שהגיעו הרשויות, סיפר לעיתון "לוס אנג'לס טיימס" כי גופתו של זאיד נמצא ישובה על כסא במרפסת של דירתו לאחר שנורה בעינו.
דובר מטעם משרד השריף של מחוז לוס אנג'לס אמר כי חוקרים בודקים את הנושא. לדבריו, ככל הנראה מדובר בהתאבדות.