"ההימור על הרוש מצדיק את עצמו", אמר אחד משחקני הקבוצה. "יש לו פוטנציאל עצום ואם הוא ימשיך לעבוד קשה באותה הדרך, הוא ישתפר ויהפוך לטוב יותר אפילו מטברטקו קאלה". על המשחק עצמו הוסיף אותו שחקן: "היה חשוב לנצח אחרי ההפסד בבאר שבע ולפני חיפה, גם אם בצורה מכוערת. אנחנו מרוצים".

זכה לתשואות בעת שהוחלף, טוטו תמוז (צילום: אלי אלגרט)
שחקן נוסף שנמצא בתהליך התקדמות הוא טוטו תמוז, שהוחלף וזכה למחיאות כפיים מהקהל. גם עמית בן שושן, שנכנס לנעליים של אבירם ברוכיאן הפצוע בקישור והבקיע את שער הניצחון, זכה למחמאות.
"כשאבירם נפצע אמרנו שאין צורך במסע רכש כלשהו", טענו במועדון. "הוכחנו שאנחנו יכולים להסתדר בלעדיו במשחק ספציפי, למרות שברור שהיכולת הזו לא תספיק מול מכבי חיפה. מצד שני, סביר להניח ששם יתפתח משחק אחר".
באימון היום נטלו חלק כל השחקנים, כולל קובי מויאל, שנפצע ברגלו וצפוי להיות כשיר למחזור הבא. במועדון מקווים כי היכולת הטובה של שני הפרואנים, ג'וניור ויסה ופאולו דה לה האסה, תסייע להם במאבק על חולצת ההרכב בעתיד. "חשוב שהם ייכנסו לרוטציה", אמר גורם בקבוצה, "אנחנו רוצים תחרות על כל עמדה".