מאז לכתו של אלישע לוי לפני שנתיים, הנהלת בני סכנין עשתה לעצמה נוהג: היא מחליפה מאמן באמצע העונה והוא מביא תנופה חדשה ורעננות, שמחלצים אותה בדרך כלל מצרות. זה עבד עם אייל לחמן בעונה שעברה, וכך גם כשזה הוחלף על ידי ערן קוליק. השבוע מונה לתפקיד מרקו בלבול במקום אותו קוליק, אולם הפעם זה לא עזר. סכנין בצרות, אחרי שסיימה בתיקו 1:1 בבית מול הפועל רעננה.
משחק הבכורה של בלבול ב'דוחא' דווקא נפתח טוב מבחינתו עם שער יתרון של קרלוס קאדו הברזילאי כבר בדקה העשירית. עם זאת, האחרונה בטבלה הצליחה לחלץ עוד נקודה על חשבון המארחים, כשכריסטיאנו דוס סנטוס הישווה בדקה ה-34. סכנין נשארה מעל לקו האדום, אבל המרחק שלה מהפועל עכו ורעננה שמתחתיו קרוב מדי מבחינתה.

חאלד חלאילה בעימות עם כריסטיאנו דוס סנטוס (חגי אהרון)
המאמן הטרי של סכנין, מרקו בלבול, קיווה לפתוח בניצחון. "הגענו להמון הזדמנויות והיינו צריכים לסגור את הסיפור כבר במחצית הראשונה", אמר. "אין לנו כרגע מטרות מוגדרות. יש כאן בסיס טוב. אנחנו חייבים להשתפר בחלק הקדמי. עם שינויים פה ושם, נהיה טובים יותר".
חיים בנון: "אני לא יודע אם להחלפת המאמן היתה השפעה על המשחק. היינו חייבים לנצח את רעננה. לאור היכולת שהצגנו, אני די מאוכזב. הגיע לנו לנצח". על התנהגות הקהל, ששרק בוז לשחקנים וקילל את חברי ההנהלה, אמר בנון: "האוהדים משלמים ממיטב כספם ולגיטימי שישרקו בוז במשחק כזה".

מאמן רעננה, אלי כהן: "התוצאה בהחלט משקפת. אני ממש לא מרוצה מהיכולת שלנו. בתחילת העונה שיחקנו טוב יותר ולא לקחנו נקודות. התיקו הזה היה חשוב לנו מאוד, אבל זה לא מספיק. אנחנו חייבים לנצח את הפועל פתח תקווה במחזור הבא. זו תהיה מלחמת עולם בשבילנו".
השוער שאול סמדג'ה: "לא פתחנו טוב וספגנו שער, אבל הצלחנו לצאת מזה. אני גאה בחבר'ה שלנו. שיחקנו טוב וחזרנו. התיקו מוצדק. אנחנו מתים לנצח כבר ולזכות בשלוש נקודות במשחק אחד ולא בשלושה. אם נפסיק לדבר על זה, זה יגיע".
גול לסכנין! דקה עשירית: פתיחה מבטיחה למארחים בדמות שער מוקדם של קאדו. קרן קצרה הגיעה לעבאס סואן, שהמשיך בכדור גובה לעבר הברזילאי, שנגח ממרכז הרחבה פנימה - 0:1 לסכנין.
דקה 20: סואן שחרה פצצה מ-25 מטרים, שאול סמדג'ה הדף בקצות האצבעות לקורה.
דקה 30: סואן שלח את אחמד קאסום לתוך רחבת סכנין, אך הוא בעט מקרוב החוצה.
דקה 33: איבוד כדור של סואן במרכז המגרש הניב למתפרצת של רעננה בצד השני, בסופה בעט סטיבן כהן מ-17 מטרים החוצה.

סטיבן כהן במאבק עם קאדו מסכנין (חגי אהרון)
שיוויון לרעננה! דקה 34: ערבוביה ברחבת סכנין הביאה בסופו של דבר למצב של כריסטיאנו דוס סנטוס שמקרוב בעט פנימה - 1:1.
דקה 53: מהראן אבו-ריא הגביה כדור מאגף שמאל, חאמד גנאים נגח מקרוב, אך סמדג'ה זינק ועצר.
דקה 55: אבו-ריא שחרר כדור חזק מעשרים מטרים שחמק מעל הקורה.
דקה 64: דודו ביטון חטף כדור לחאמד גנאים ומסר לרז כהן, שבעט מתוך הרחבה כדור שחמק ליד הקורה. אוהדי סכנין החלו לאבד סבלנות ושרקו בוז לקבוצתם.
דקה 72: קאדו בעט כדור מסוכן מ-16 מטרים סמוך לקורה.
דקה 82: ראובן עובד הגביה כדור קרן לתוך רחבת החמש. הכדור פגע בטל חן ויצא החוצה.