יומיים אחרי שעשה היסטוריה והפך לישראלי הראשון שמשחק ב-NBA, עומרי כספי רשם לפנות בוקר (ש') הופעה שנייה בליגה הטובה בעולם, שהיתה פחות טובה מבחינה אישית, יותר טובה מבחינה קבוצתית, אבל הסתיימה עם אותה שורה תחתונה - הפסד נוסף של סקרמנטו.
הפורוורד הישראלי, שבמשחק הבכורה קלע 15 נקודות, הסתפק הפעם ב-4 בלבד בעשר דקות בהן שיחק, בהפסד 97:92 בניו אורלינס. כספי נכנס לראשונה חמש דקות וחצי לסיום הרבע הראשון ואחרי זריקה לא טובה שלו, הורד לספסל על ידי המאמן פול ווסטפול.

אחרי זריקה לא טובה, כספי הורד לספסל (צילום: מיקי פיירשטיין)
ברבע השני כספי קלע את על ארבע הנקודות שלו במשחק ובמחצית השנייה שיחק שניות ספורות, האחרונות במשחק הצמוד, שהסתיים בהפסד נוסף של הקינגס. אקס מכבי תל אביב סיים עם 2 מ-5 מהשדה (0 מ-1 לשלוש) וריבאונד בודד ב-9:47 דקות בהן היה על המגרש.
סקרמנטו נתנה פייט מצוין לאורך כל המשחק, הובילה בסיום הרבע הראשון (25:27), ירדה להפסקה בשיוויון (50:50), הוליכה שוב בכניסה לרבע המכריע (72:75), אבל בדקות הסיום נכנעה לקבוצה של כריס פול הנהדר (31 נק') ודייויד ווסט (13). שש שניות לסיום הקינגס פיגרו בשלוש נקודות, אבל נסיון שלשה של קווין מרטין נחסם ופול סגר עניין מהקו. הירבו לקלוע לקינגס: אוונס 22, מרטין 20, נוצ'יוני 16. הלילה סקרמנטו תשחק לראשונה העונה בביתה, כאשר תארח את סן אנטוניו ספרס (02:30, שידור ישיר בספורט 5).
פרט למשחק של סקרמנטו, נערכו הלילה עוד תריסר משחקים. האלופה לוס אנג'לס לייקרס ספגה הפסד ראשון העונה, 94:80 מול דאלאס. דירק נוביצקי (10 מ-11 מהקו בדרך ל-21 נקודות) והמאבס נהנו מיום מצוין מקו העונשין (25 מ-32) בדרך לנצחונם הראשון העונה.

ניצחון גדול לנוביצקי ודאלאס ב-LA (צילום: AP)
שון מריון (18) וג'ייסון טרי (16) תרמו גם הם את שלהם כדי לעצור רצף של שישה הפסדים למאבריקס מול האלופה המכהנת. קובי בראיינט קלע 20, אבל לא קיבל הרבה עזרה מחבריו, שפיגרו לאורך כל המשחק, כולל בפער 18 בסוף הרבע השלישי.
אחרי שני הפסדים בפתיחת העונה, קליבלנד חגגה בשעה טובה ניצחון בכורה, 87:104 במינסוטה. לברון ג'יימס (24) ומו וויליאמס (20) כיכבו בקאבס, לצד משחק חלש של שאקיל אוניל ואנתוני פארקר, שקלעו 6 נקודות כל אחד. ג'וני פלין קלע 17 לוולבס, שנתנו פייט רק ברבע הראשון.
בסיבוב הראשון של הפלייאוף האחרון, כל משחק בין בוסטון לשיקגו היה קלאסיקה בפני עצמה, אבל הלילה זה לא היה כוחות. הסלטיקס, שנראים מצוין בפתיחת העונה, הביסו את הבולס 90:118 ועלו ל-0:3. פול פירס המצוין קלע 20 מ-22 נקודותיו ברבע השלישי ובוסטון החזירה את הבולס לקרקע, אחרי נצחונם על סן אנטוניו. ריי אלן (20) וקווין גארנט (16) עשו את שלהם במנצחת, יואכים נואה (16) ודרק רוז (10) לא הספיקו למפסידה.

הפעם רונדו והסלטיקס היו גדולים על רוז והבולס (צילום: AP)
במשחק הדרמטי של הלילה, שארלוט הצליחה לנצח את ניו יורק ניקס 100:102 לאחר שתי הארכות. "זה כבר התארך כמו משחק בייסבול", התבדח בסיום לארי בראון, מאמן הבובקאטס,
אחרי שניצח את האקסית משתי קליעות עונשין של די ג'יי אוגוסטין, 2.5 שניות לסיום. ריימונד פלטון קלע 22 למנצחת, שאיבדה יתרון 18 נק' ברבע האחרון. דייויד לי (17 ו-18 ריבאונדים), אל הרינגטון ונייט רויבנסון (17 כ"א) לא הספיקו לניקס, שהחטיאו 20 מ-25 הזריקות הראשונות שלהם במשחק.
פיניקס סאנס עלתה למאזן 0:2 אחרי 101:123 קליל על גולדן סטייט, במשחק מדהים של סטיב נאש, שחילק 20 אסיסטים. לאנדרו ברבוסה קלע 24 למנצחת, מונטה אליס 19 למפסידה. ג'רמיין אוניל רשם דאבל-דאבל (22 ו-12 ריב') מול אינדיאנה ועזר למיאמי היט (דוויין ווייד 32) לנצח את האקסית במגרשה, 83:96.
אוקלהומה ת'אנדר, שפתחה את העונה שעברה עם מאזן 16:1, כבר עם 0:2 מפתיע העונה, אחרי 83:91 הלילה בדטרויט (1:1). קווין דוראנט קלע 11 מ-25 הנקודות שלו ברבע האחרון המכריע, 25 של בן גורדון, במשחקו הראשון באובורן הילס, לא הספיקו לפיסטונס.
פילדלפיה 99 (איגואודלה 19)
מילווקי 86 (רד וג'נינס 17)
אטלנטה 100 (סמית' 20)
וושינגטון 89 (ארינאס 23)
ניו ג'רזי 85 (לי 18)
אורלנדו 95 (הווארד 20)
ממפיס 115 (רנדולף 30)
טורונטו 107 (בוש 37)
יוטה 111 (מילסאפ 23)
לוס אנג'לס קליפרס 98 (גורדון 22)