האם נורדין נורדינוב, הצעיר שנדקר למוות אתמול בתל אביב, נרצח בגלל ויכוח על תור בפיצריה? החשוד ברצח, נער בן 17 שהסגיר את עצמו למשטרה הבוקר (יום א'), סיפר לחוקריו כי הסתכסך עם נורדינוב לפני כמה ימים בזמן שעמדו בתור לפיצה.
לטענת החשוד, השניים נפגשו אתמול באקראי ונורדין שלף לעברו סכין. הוא הצליח לחטוף ממנו את הסכין ודקר אותו, לטענתו כהגנה עצמית. החשוד עומד לדין בימים אלו באשמת תקיפה, לאחר שחתך את פניו של תלמיד בבית ספרו באמצעות סרגל.
בבית משפחת נורדינוב מתקשים לעכל את מותו של הבן נורדין, אשר גופתו תוטס מחר לקבורה בקווקז. דודו, אחמד חלילוב, סיפר ל-ynet כי נורדין, בן 21, היה גרוש והותיר אחריו ילד בן שנתיים.
"הילד היה אצלו בשבת והוא חזר להביא את הילד לאשתו", סיפר הדוד, "אחרי שחזר הביתה, חבר קרא לו לרדת למטה והוא יצא איתו. אחרי כמה
דקות חבורה של בחורים תקפה אותו ודקרה אותו. נורדין היה בחור טוב, הוא עבד בחנות דגים, התפרנס בכבוד, ואם היה לו צד אפל אנחנו לא הכרנו את זה. אין לנו מושג למה זה קרה, אנחנו בשוק, אנחנו בהלם".
נורדין עלה לארץ לפני תשע שנים והיה בן יחיד. אביו, שאקיר, לא מאמין כי הנער שהודה ברצח הוא זה שדקר את בנו. "לא יכול להיות. הוא בא למשטרה כי הוא ידע שהוא קטין והוא יקבל פחות שנות מאסר, מישהו אחר הוא זה שביצע את הרצח".
בני המשפחה נערכים כעת להטיס את גופתו של נורדין לקווקז בעלות של יותר מ-20 אלף דולר והם מחפשים עזרה, מכיוון שמדובר בסכום גדול עבורם.