בראיינט וחבריו לא התקשו לנצח את הניקס. 3:26 דקות לסיום הרבע השני עלו האורחים ליתרון 40:41, אך אז הגיבו הלייקרס בריצה של 4:15 עד המחצית. בתחילת הרבע האחרון הובילו הלייקרס ב-25 נק', אבל עד לסיום המשחק הניקס הצליחו לצמצם את הפער.
הרבו לקלוע ללייקרס: בראיינט 34, רון ארטסט ואנדרו ביינום 17 כל אחד, דרק פישר 12 ופאו גאסול 11 (16 ריבאונדים). לניקס: נייט רובינסון ו-ווילסון צ'אנדלר 15 כ"א ודייוויד לי 13.

רון ארטסט עם ווילסון צ'נדלר מניו יורק (צילום: AFP)
לפני המשחק נראה היה כי המאבריקס ישיגו את ניצחונם ה-11 העונה ללא כל בעיה, אך הווריורס חשבו אחרת. דאלאס עוד הובילה 6:09 דקות לסיום 89:98, אך מאז נראתה רק קבוצה אחת באולם. האורחים הישוו את בריצה 0-9. ג'ייסון טרי עוד החזיר את היתרון לדאלאס, אך סטפן קרי הישווה ויחד עם מונטה אליס הוליך את גולדן סטייט לניצחון מפתיע.
הרבו לקלוע לדאלאס: דרק נוביצקי 28 (10 ריב'), טרי 21 ודרו גודן 14 (12 ריב'). לגולדן סטייט: אליס 37 (11 איבודים), אנדי מורו 27 (9 ריב'), קרי 18 וולדימיר ראדמנוביץ' 14 (12 ריב').

מורו מגולדן סטייט ובאררה מדאלאס (צילום: AP)
הנאגטס לא התקשו לנצח את הקבוצה החלשה מהמזרח. למחצית ירדה דנבר ביתרון 43:55. ברבע הבא הפער כבר היה 22, אך לקראת הסיום ריחמו שחקני הנאגטס על האורחים, שהצליחו לצמצם מעט. הרבו לקלוע לדנבר: כרמלו אנתוני 27, ננה 17 וארון אפללו 15. לנטס: רייפר אלסטון ודווין האריס 19 נקודות כ"א.
המשחק המרתק של הלילה נערך בוושינגטון, שם שרויה הקבוצה המקומית באבל בשל מותו בגיל 85 של הבעלים, אבה פולין, אשר עמד בראש הקבוצה מאז רכש אותה בשנת 1964.

קרלוס בוזר מיוטה מול ת'אבו ספולושה מאוקלהומה (צילום: AP)
הוויזארדס אמנם הובילו ברבע השלישי 59:74, אך שחקני הסיקסרס לא ויתרו ו-40 שניות לסיום צימק לואיס וויליאמס את ההפרש לנקודה בלבד. גילברט ארינאס איבד את הכדור ופילדלפיה יצאה להתקפה אחרונה. שנייה לסיום לקח שוב וויליאמס את האחריות, אבל החטיא.
אנטואן ג'יימסון קלע 32 נק' וקלט 14 כדורים חוזרים לוויזארדס. ניק יאנג הוסיף 20 וארינאס 17 (8 אסיסטים ו-6 איב'). וויליאמס קלע 26 לפילדלפיה ות'דאוס יאנג הוסיף 23.

כריס בוש, ניצחון משכנע לטורונטו (צילום: רויטרס)
הקבוצה מקנדה נטלה את ההובלה בתחילת המשחק ולא שמטה את היתרון עד לסיום. הפייסרס הצליחו לצמק את הפער לחמש נק', אך הראפטורס הצליחו להגדיל ההפרש ולנצח. חוסה קלדרון קלע 21 וכריס בוש הוסיף 16 ו-12 ריב'. 36 נק' של דני גריינג'ר לא עזרו לאינדיאנה.
אחרי שני רבעים צמודים, בסיומם הובילו הת'אנדרס 52:53, ברחו האורחים ליתרון 16 אחרי 12 דקות. יתרונם צמח ל-19 ורק לקראת הסיום הצליחו המארחים לצמק מעט. קווין דוראנט קלע 28 נק' למנצחים. מנגד, דרון וויליאמס סיים את המשחק עם 10 נק', 7 ריב', 9 אס', אך גם עם שבעה איבודי כדור.