אכזבה גדולה במכבי חיפה בעקבות ההפסד 1:0 אמש (ד') לבאיירן מינכן. הירוקים, שנחתו אחר הצהרים (ה') בישראל, קיוו והאמינו כי יוכלו לנצל את מצבה הלא טוב של היריבה הגרמנית, על מנת לצבור נקודות ראשונות ולכבוש את השער הראשון בליגת האלופות, אבל שוב כשלו במשימה.
הנשיא, יעקב שחר, אמר: "אני מאוכזב, משום שיותר מדי שחקנים שלנו לא הגיעו לרמה הרגילה שלהם. שיחקנו לא טוב, הקבוצה היריבה שיחקה טוב יותר וניצחה בצדק. הקמפיין הזה הוא בשום פנים ואופן לא כישלון, שיחקנו מול קבוצות טובות יותר וכשמשחקים מול קבוצות כאלו הסיכוי לנצח הוא קלוש". שחר הוסיף: "נעשה מאמצים להגיע גם בשנה הבאה לליגת האלופות ולשחק יותר טוב".
שחר שוחח גם עם שחקניו השפופים בסיום המשחק ואמר להם: "שיחקנו מול יריב חזק יותר, חבל שברגעים שהיינו צריכים להתרכז ולתת את הפס, לא עשינו את זה. כל הקמפיין שיחקנו נגד קבוצות טובות יותר, יש לנו עוד הזדמנות להשאיר טעם טוב, אתם צריכים להתרכז במשחק מול מכבי תל אביב ביום שני".
במהלך המשחק התנהל דין ודברים מלווה בתנועות ידיים בין בירם כיאל לליאור רפאלוב, זאת לאחר שהאחרון לא מסר לכיאל ואיבד את הכדור. כיאל זעם וצעק על רפאלוב שלא נשאר חייב וענה לחברו לקבוצה בתנועות בצעקות ותנועות ידיים.

אלישע לוי, אמש במינכן. כבר מתכונן למשחק מול מכבי ת"א (צילום: רויטרס)
עם שריקת הסיום ניגש כיאל לרפאלוב, שוחח עמו והשניים התחבקו. בסיום ניגשו השחקנים ליציע אוהדי הקבוצה והודו ל-1200 האוהדים שעודד במשך 90 דקות והריעו לשחקנים גם לאחר ההפסד המאכזב.
פיטר מסיללה נראה צולע בסיום, אך במועדון אמרו כי מדובר במכה יבשה והוא צפוי לשחק מול מכבי תל אביב. הדרום אפריקני הציג אמש את אחד המשחקים החלשים שלו בתקופה האחרונה ובחיפה מקווים כי יחזור לעצמו כבר ביום שני. שחקן בקבוצה אמר הבוקר לקראת המפגש עם הצהובים: "הליגה היא הלחם שלנו, צריך לשכוח את ליגת האלופות ולהתרכז בליגה".