קרלו אנצ'לוטי: "אנחנו יכולים להשתפר"

המנג'ר האיטלקי של צ'לסי היה מרוצה אחרי ה-0:3 על ארסנל, אבל הסתכל גם על חצי הכוס הריקה: "בהגנה היינו מצוינים, אבל בהתקפה איבדנו כדורים". ארסנן ונגר נגד שופט המשחק

ynet פורסם: 30.11.09, 00:09

צ'לסי עומדת בראש פסגת הפרמייר ליג עם 36 נקודות, ולא נראה שהיא תפנה את המקום בזמן הקרוב. הקבוצה של קרלו אנצ'לוטי מציגה כדורגל נהדר, והערב (א') היא ניצחה בדרבי הלונדוני0:3 את ארסנל של ארסן ונגר ופתחה ממנה פער של 11 נקודות.

 

עם זאת, מאמנה האיטלקי של צ'לסי אינו בדיוק שבע רצון מהיכולת שהפגינה קבוצתו. "אנחנו יכולים להשתפר", אמר אנצ'לוטי לאחר המשחק והוסיף: "זו היתה הופעה טובה, כי אם אתה מנצח 0:3 את ארסנל אז סימן שעשית עבודה טובה. היום היינו מצוינים בהגנה, אבל בהתקפה היינו יכולים לעשות יותר. איבדנו יותר מדי כדורים".

אנצ'לוטי. מרוצה מקבוצתו, אבל דורש יותר (AP)

 

מנגד, ונגר נותר כעוס לאחר המשחק, אחרי שהשופט אנדרה מרינר פסל שער של ארסנל בשריקה לעבירה על השוער פטר צ'ך. "התוצאה היתה 0:2 לצ'לסי במשחק, ויכולנו לשנות את המומנטום בעזרת השער שנפסל", אמר ונגר והוסיף: "איך הוא (השופט) ראה את אדוארדו מפריע לצ'ך אם היה שם שחקן של צ'לסי שבעט בכדור? זה היה שער חשוב במשחק וזו היתה טעות של השופט. השופטים טעו גם במשחק בין מנצ'סטר יונייטד לצ'לסי, ואסור להם לטעות במשחקים גדולים".

 

ונגר גם החמיא לצ'לסי כשאמר: "צ'לסי קבוצה חזקה פיזית. הם מגינים בהגנה טוב מאוד, ויוצאים למתפרצות ותוקפים אותך בהפסקות. הם איבדו הרבה כדורים במשחק, אבל אנחנו לא ניצלנו את זה". ומה בהמשך? ונגר מאמין שלא הכול אבוד. "צ'לסי עוד תאבד נקודות, אני משוכנע בזה", אמר הצרפתי והוסיף: "אנחנו במצב טוב ונצרך להוכיח שאנחנו לוחמים במשחק הבא".