כל שחקני הקבוצה קיימו היום אימון מלא פרט למגן אלירן דנין, הסובל ממתיחה במפשעה. השחקן המשיך לקבל טיפולים במקום פציעתו ובמועדון יעשו מאמצים גדולים על מנת להכשירו להתמודדות הקרובה. בקבוצה מעריכים כי רק מחר הם ידעו האם דנין, שפתח בהרכב נגד רעננה, יוכל לשחק נגד נצרת.

קשר הקבוצה עידן ורד, שנבדק אמש בביה"ח איכילוב, התבשר כי עליו לעבור ניתוח בכתפו, זאת למרות שהוא יכול לשחק עם הפציעה. השחקן, שסובל מכאבים במקום פציעתו, התייעץ היום עם הצוות הרפואי של בית"ר, שלא ממהר לשלוח אותו לניתוח מחשש שתקופת ההחלמה עשויה לההימשך מספר חודשים. בכל אופן, ההחלטה בנושא תיפול במהלך השבוע הקרוב.
שחקני בית"ר יצאו בשבת בבוקר למלון בצפון, שם הם יערכו את ההכנות האחרונות לקראת המשחק נגד נצרת. בקבוצה לא מזלזלים ביריבה, אף על פי שהיא נועלת את טבלת הליגה: "למרות שעל הנייר אנחנו פייבוריטים נגד נצרת, המשחק הזה מאוד קשה מבחינתנו", אמרו בירושלים.