תמונה אחת שווה אלף מילים. התערוכה העולמית והישראלית לצילומי עיתונות תתקיים השנה (16 לדצמבר ועד ה-16 לינואר), לראשונה בשבע שנותיה, במוזיאון ארץ-ישראל בתל אביב. שם, כמובן, גם יוצגו תמונות הספורט הבולטות והייחודיות מ-2009.
התערוכה מורכבת למעשה משתי תערוכות נפרדות: הראשונה היא "world press photo" - תערוכת הצילום העיתונאי היוקרתית ביותר בעולם כבר מעל ל-50 שנה. ב-2009 נשלחו לתחרות המקדימה קרוב למאה אלף תמונות של צלמי עיתונות מרחבי העולם. מתוכן בחר חבר השופטים הבינ"ל את 200 התמונות הזוכות שירכיבו את התערוכה.

כ-8,000 צילומים הוגשו השנה לתחרות "עדות מקומית" על ידי כ-400 צלמי עיתונות. מתוכם, בחר חבר השופטים 250 צילומים של 54 צלמים, בעשר קטגוריות שונות. לפניכם טעימה ראשונה מצילומי הספורט הבולטים של השנה.
ynet מלווה את התערוכה כשותף פעיל ומרכזי החל משנתה הראשונה בארץ ועד היום